menu
  • excl.
  • incl.
BTW
PLAYMOBIL

PLAYMOBIL

Met PLAYMOBIL leven kinderen zich helemaal uit in verschillende werelden. Denk hierbij aan boerderijen, kastelen, luchthavens, skischolen en nog veel meer bijzonder locaties. Deze locaties zijn verwerkt in PLAYMOBIL thema’s. Met deze thema’s leven kinderen zich helemaal uit in hun eigen wondere wereld. PLAYMOBIL is geschikt voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. De vrolijke figuren en locaties van PLAYMOBIL stimuleren enorm de creativiteit en fantasie van kinderen. De plastic poppetjes met accessoires zijn heel populair geworden sinds de start in 1974.

Lees meer...

PLAYMOBIL compleet overzicht

Voor een compleet overzicht van ons PLAYMOBIL assortiment verwijzen we je graag door. Op deze pagina vind je een totaaloverzicht van ons gehele PLAYMOBIL speelgoed assortiment.

PLAYMOBIL best verkocht

Benieuwd naar het best verkochte PLAYMOBIL speelgoed? Neem eens een kijkje en laat je inspireren. De best verkochte speelgoed modellen van PLAYMOBIL zijn heel populair bij onze klanten. Reden om even een kijkje te nemen, want wie weet zit er iets voor je tussen.

PLAYMOBIL thema's

PLAYMOBIL heeft verschillende thema’s. Wij hebben alle PLAYMOBIL thema’s uit ons assortiment op één pagina overzichtelijk in kaart gebracht. Op basis van deze pagina navigeer je eenvoudig naar je favoriete PLAYMOBIL thema.

PLAYMOBIL aanbiedingen

Ben je op zoek naar PLAYMOBIL aanbiedingen? Op deze pagina vind je PLAYMOBIL, maar dan net voor een betere prijs. Verras je kinderen met PLAYMOBIL speelgoed en betaal daarvoor niet de hoofdprijs.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw