menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Playmobil Special Plus? - Gratis bezorging vanaf € 75

Playmobil Special Plus

Playmobil stimuleert de creativiteit van meisjes en jongens van 1,5 tot 12 jaar. In 1974 het jaar dat Playmobil het levenslicht zag bestond het assortiment uit 3 thema's: de riddertijd, het Wilde Westen en de Bouw. Op dit moment zijn er meer dan 20 thema's en er komt bijna elk jaar een uitgebreid thema bij. Special Plus zijn eigenlijk kleine uitbreidingssets voor de diverse thema's. Het grote voordeel van dit assortiment is dat het verkrijgbaar is voor een prijs van rond de € 3,50. Een aardig weetje per jaar gebruikt Playmobil 600 goederenwagons (=17.000 ton) granulaat om alle Playmobil onderdelen te kunnen maken. Playmobil je blijft er mee spelen.

Lees meer...
11 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Je speelt heerlijk met de poppetjes, de paarden, de dieren van de dierentuin. De verschillende dingen die je om je heen ziet gebeuren, of dingen die je zo spannend vindt, kun je mooi naspelen met deze kunststof poppetjes, kunststof auto’s etc. het is gewoon net echt. Je kunt allerlei boerderijen naspelen, ranges, een koeienboerderij, een manege, het wilde westen, of alles bij elkaar. Je kunt bijvoorbeeld met je broertjes en zusjes samen iets gaan vragen voor je verjaardag of als er iets anders te vieren valt. Je verlanglijstje is wel met Playmobil te vullen als je wilt. Als je samen spaart, dan gaat het wat sneller natuurlijk.

Zo kun je Country naspelen, het spel waarin je paardenhouder of boer bent, of je bent de held in het Western Playmobil, de sherrif in het indianendorp, of de goudmijn.. heerlijk kun je dan wegdromen hoe dat moet gaan in je fantasie. Want dat je fantasie geprikkeld wordt, dat is wel duidelijk. Maar ook de motorsport en voetbal, daarin heeft Playmobil ook leuke items. Je kunt dan bijvoorbeeld van alle verschillende dingen ook weer een dorp of stad maken, waarin je alles van Playmobil zoveel mogelijk laat leven zoals het echt is. Voor de gevers van het Playmobil is het ook goed te weten dat je voor een paar euro al een heel leuk, leerzaam Playmobil Plus of Playmobil City Action set kunt kopen. Daarin zijn allerlei scenes te koop, leuk om het steeds completer te maken. Het fijne is dat het altijd erg gewaardeerd wordt door de kinderen.

Playmobil wordt onder strenge normeringen geproduceerd om toch vooral het kindvriendelijke speelgoed van deze tijd te blijven. Duurzaam.. zowel in productie als in levensduur. Het speelgoed met die slogan heet Playmobil. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw