menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Skelters & tractoren

Skelters & tractoren

Met mooi weer is het weer tijd om naar buiten te gaan. Ontdek nu ons assortiment speelgoed op vier wielen. Zo hebben we o.a. skelters, traptractors, loopauto’s en elektrische voertuigen voor kinderen. Buiten zijn is gezond en goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen. Daarnaast worden ze er ook nog heel blij van! Geef ze een skelter en ze hebben gegarandeerd plezier. Laat je inspireren en bekijk ons aanbod nu!

Skelters
Traptractors

Skelters

Buitenspelen wordt nu nog leuker met een skelter van De Boer Drachten. Met een skelter laat je iedere kinderdroom uitkomen. Laat je kinderen lekker hard racen of rustig de buurt verkennen met een skelter. Ontdek ons assortiment met veilige en mooie skelters voor iedereen.

 

Traptractors

Maak je kinderen blij met traptractors van De Boer Drachten. Dit speelgoed is zeer geliefd bij kinderen. Ze vermaken hun urenlang met een stoere traptractor. Onze traptractors zijn van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur.

 

Loopauto's

Laat je kind genieten met een loopauto van De Boer Drachten. Racen, ontdekken, crossen, scheuren, het kan allemaal op een loopauto voor kinderen. Dit is het perfecte cadeau voor jonge kinderen. Ga voor een loopauto en kies voor de ontwikkeling van jouw kind.

 

Elektrische voertuigen

Elektrische voertuigen voor kinderen zijn er in verschillende soorten en maten. In ons assortiment vind je elektrische tractoren, kinderauto’s, motoren, scooters, jeeps en nog veel meer. Ook hebben we accessoires voor elektrische voertuigen in ons assortiment.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw