menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Traptractors

Traptractors

Traptractors

Maak je kinderen blij met traptractors van De Boer Drachten. Dit speelgoed is zeer geliefd bij kinderen. Ze vermaken hun urenlang met een stoere traptractor. Onze traptractors zijn van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur. Bekijk ons assortiment met traptractors en laat je verrassen door de ruime keus. Het bekendste merk in ons assortiment is Rolly Toys. Dit merk staat voor topkwaliteit en jarenlang speelplezier. Ontdek onze collectie traptractors nu en laat je inspireren door de ruime keus.

Lees meer...
87 artikelen gevonden
Sorteer op:
Rolly Toys Claas Elios
Rolly Toys Claas Elios
€ 98,35 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Rolly Toys Traptractors

Rolly Toys is hét merk onder de traptractors, die bekend staan om hun goede kwaliteit. De Rolly Toys tractors zijn verkrijgbaar in tractormerken als: John Deere, Claas, New Holland, Fendt en meer. De Rolly Toys tractors zijn in drie maten te verdelen. Van klein naar groot zijn dat de RollyKid, FarmTrac en X-Trac. Voor alle series zijn de aanhangers uitwisselbaar. Losse laders en toevoegingen op de tractor zelf, zijn wel modelafhakelijk.


Falk Traptractor

De traptractors van Falk zijn enorm veelzijdig, er is veel keuze in dit assortiment. Bijvoorbeeld traptractors van bekende merken als Claas, New Holland, Case en nog veel meer. Ook zijn er leuke roze traptractors verkrijgbaar in het Falk assortiment. De Falk aanhangers zijn uitwisselbaar op alle soorten Falk Tractors. Bovendien zijn de Falk tractors uitgerust met een leuke claxon.

Traptractor met kar

In ons assortiment traptractors, hebben we allerlei varianten. Bijvoorbeeld de tractors met een kar, een voorlader, of zelfs beide. Zo'n aanvulling op de traptractor, maakt dat het nóg leuker wordt om ermee te spelen. Met een voorlader én een aanhanger, is alleen een beetje zand erbij genoeg om je urenlang te vermaken. Een traptractor met kar kan je in een combinatie kopen, maar je kan ook een losse aanhanger erbij zoeken. De aanhangers zijn er ook in allerlei varianten. Bijvoorbeeld een kipper, dubbelassige halfpipe, maar ook tankwagens, met échte sproeifuncties.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw