menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Skelters en traptrekkers

Skelters en traptrekkers

Skelters en traptrekkers zijn de ultieme middelen om je kinderen te laten buiten spelen. Met mooi weer is er toch niets leukers dan lekker rondcrossen? Heb je nog kleinere kinderen? Kijk dan eens naar ons assortiment met loopauto’s en loopfietsjes. Ideale middelen om je kinderen te leren fietsen en evenwicht behouden. In onze stoere elektrische kinderauto’s is het net alsof ze zelf in een echte auto rijden. Wil je graag je kinderen meenemen maar weet je niet precies hoe? Alles kan in de bolderwagens van De Boer. Bekijk nu alles voor je kind in ons assortiment met skelters en traptrekkers.

Lees meer...

Skelters

Traptractoren en accessoires

In een ruim aanbod met skelters en traptrekkers verwacht je natuurlijk een ruim assortiment met traptractoren. Bij De Boer ben je verzekerd van een groot assortiment! Inmiddels hebben we meer dan 50 traptractors en accessoires te koop. Zie jij jouw kind al rijden op een mini John Deere, New Holland of Fendt tractor? Van alle merken hebben wij een miniatuur versie in ons assortiment! Bestel ze via onze website of kom in één van onze winkels kijken naar ons assortiment met skelters en traptrekkers.

Skelters om mee te crossen

Een skelter is natuurlijk een heel erg leuk voertuig voor kinderen om mee te crossen. Bij De Boer hebben we ze dan ook in veel verschillende soorten. Voor iedere leeftijdscategorie is er wel een geschikt model te vinden. Zo hebben we skelters voor de leeftijd vanaf 2 jaar tot 8+! Je vindt onder andere de merken BERG, Exit en Feber terug in ons assortiment. Vooral de BERG Buddy skelter is erg populair in ons assortiment. We hebben hem dan ook in diverse designs verkrijgbaar. Zijn de kinderen al wat ouder en langer? Dan zijn de XL modellen aan te raden. Ook deze komt in veel verschillende kleuren! Bekijk nu online ons gehele aanbod met skelters en traptrekkers.

Je skelter pimpen

Zelfs de meest fanatieke skelterrijders willen wel eens wat anders. Een leuke accessoire kan het hele gevoel en de look van de skelter al veranderen. In ons ruime assortiment hebben we dan ook diverse mogelijkheden om alles eigen te maken. Dat kan door middel van een aanhanger, nieuwe wielen en banden, hoornen, kentekens en zwaailichten. Wil jij de skelter van je kind pimpen. Bekijk alle mogelijkheden nu bij De Boer!

Loopauto’s voor de allerkleinsten

Heb je nog een kleine dreumes in huis? Skelters en traptrekkers zijn dan waarschijnlijk nog wat te hoog gegrepen. Maar een loopauto doet het wel altijd goed! Wij hebben ze in verschillende vrolijke modellen, van motoren tot tractoren! Daarnaast mag de klassieke loopauto van Little Tikes niet ontbreken. Zorg voor nog wat extra speelplezier door de Step2 Up & Down mee te bestellen. Deze glijbaan voor loopauto’s kan zowel buiten als binnen worden gebruikt door de echte waaghalzen.

Het eerste fietsje

Natuurlijk wil je je peuter een positieve eerste fietservaring meegeven. Dat kan door een loopfietsje te kopen. Deze speciale fietsjes zijn helemaal gericht op het vinden van balans. De meest belangrijke factor bij het leren fietsen. In ons assortiment vind je de populaire BERG Biky loopfietsjes. Deze sterke loopfietsen komen in verschillende soorten, van retro modellen tot stoer! Daarnaast hebben we ook de loopmotoren van Injusa en Falk in ons assortiment met skelters en traptrekkers.

Rijden in Elektrische kinderauto's

Elektrische kinderauto’s laten je kinderen het idee hebben dat ze zelf een eigen auto aan het besturen zijn. In ons ruime assortiment vind je niet alleen de klassieke auto’s terug maar ook elektrische scooters, motoren en tractoren. Alle elektrische kinderauto’s en motoren in het assortiment van De Boer werken op accu. Kijk bij de aanschaf van een accu of accessoire wel goed of deze ook op het voertuig past. Mocht je er niet uitkomen, neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met de betere keuze in skelters en traptrekkers.

Bolderkarren bij De Boer

Heb je meerdere kleine kinderen en ga je graag naar het bos of het strand? Dan is een bolderkar aan te raden voor het vervoer van de kleintjes. In een bolderwagen passen vaak meerdere kinderen én ook nog eens wat spullen. Wij hebben de bolderwagens van BERG op voorraad in de maten L en XL. De bolderkarren uit ons assortiment zijn zelf gemakkelijk te monteren.  Bolderkarren zijn voorzien van luchtbanden, hierdoor kan het wel zijn dat je na verloop van tijd de banden op moet pompen. Bekijk de bolderwagens nu in ons online aanbod of kom naar onze winkels!

Skelters en traptrekkers kopen

Skelters en Traptrekkers koop je natuurlijk waar je de betere keuze voor buiten kan vinden, bij De Boer. In ons uitgebreide assortiment hebben we naast skelters en traptractors ook voor de allerkleinsten voertuigen. Denk hierbij aan een loopauto of een loopfietsje. Wil je je kinderen écht verrassen, dan is een elektrische auto, scooter of motor natuurlijk wel hét cadeau.

Je bent van harte welkom in onze winkels in Hazerswoude-Dorp en Drachten om ons assortiment te komen bekijken. Ons deskundig personeel staat voor je klaar om je te helpen bij al je vragen. Woon je niet in de buurt van één van onze winkels? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met de betere keuze in skelters en traptrekkers.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw