menu
 • excl.
 • incl.
BTW

Elektrische kinderauto's kopen?

elektrische accu voertuigen

Elektrische kinderauto's

Elektrische kinderauto’s zijn er in veel soorten en maten. In ons assortiment vind je elektrische tractoren, auto’s, motoren, scooters, quads, buggy’s, jeeps en nog veel meer. De elektrische auto’s werken op een accu. Op werkdagen voor 20:00 besteld? Dan heb je de volgende dag je bestelling al in huis, mits de gewenste kinderauto op voorraad is. Bij De Boer Drachten koop je de beste en voordeligste elektrische kinderauto’s!

Lees meer...
33 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Wat zijn elektrische kinderauto’s?

Elektrische kinderauto’s zijn kleine voertuigen die aangedreven worden door stroom. De auto’s werken op een accu waardoor ze kunnen rondrijden zonder stroomdraad. Een kind kan in of op zo’n voertuig zitten en rondrijden. Je hoeft dus niet te trappen om vooruit te komen en kunt rondrijden tot de accu leeg is. Deze wordt opgeladen door middel van een stekker. 

Welke soorten elektrische kinderauto’s zijn er? 

In het assortiment van De Boer Drachten vind je verschillende soorten elektrische kinderauto’s. Zo zijn er elektrische kinderauto’s waar één kind in kan rijden en elektrische kinderauto’s voor twee kinderen. Verder zijn er verschillende uitvoeringen te vinden in onze webshop:

 • Elektrische personenauto kind

 • Elektrische motor kind

 • Elektrische quad kind

 • Elektrische tractor kind

 • Elektrische jeep of buggy kind

 • Elektrische scooter kind

 • Elektrische trein kind

Gaat je voorkeur toch uit naar een voertuig zonder accu? Of is uw kind nog iets te jong voor een elektrische kinderauto? Misschien is een skelter, traptractor, loopauto of loopfiets een geschikt alternatief!

Elektrische personenauto kind

De elektrische personenauto’s uit ons assortiment zijn geschikt voor één kind. Wat verder opvallend is, is dat de personenauto’s op afstand bestuurbaar zijn met een afstandsbediening. Hierdoor kan je als ouder dus bepalen waar en hoe hard je kind rondrijdt. 

Elektrische motor kind

Een elektrische motor voor kinderen is natuurlijk super stoer! Deze motoren zijn al te gebruiken door kinderen vanaf 3 jaar. Wel is het belangrijk om in te schatten of je kind nog zijwieltjes nodig heeft. Bij een aantal van de motoren uit ons assortiment worden deze meegeleverd. 

Elektrische quad kind

Een elektrische quad is een stoer en stevig voertuig. Afhankelijk van de banden en het vermogen van de quad, is het geschikt om op oneffen terrein te rijden. Kijk goed naar de wensen en de specificaties per quad. 

Elektrische tractor kind

Zodra kinderen lekker buiten spelen is het leuk om het boerderijleven na te bootsen. Dit kan met een elektrische tractor. Bepaalde tractors worden geleverd met een aanhanger of voorlader. Zo krijg je ook nog een extra dimensie vergeleken met een normale elektrische kinderauto. De kinderen gaan er ongetwijfeld veel speelplezier mee beleven.

Elektrische jeep of buggy kind

Een elektrische jeep of buggy is bedoeld voor offroad avonturen! Hierbij is het wederom belangrijk om te kijken naar het vermogen van het voertuig. Hoe meer Volt het voertuig heeft, hoe harder het kan rijden en hoe beter het bestand is tegen oneffen terrein. 

Elektrische scooter kind

Wanneer je een jong kind op een kleine elektrische scooter ziet rijden, ziet dat er erg aandoenlijk uit. En de kinderen vinden het zelf ook geweldig! De elektrische scooter uit ons assortiment is een Vespa met koffer en zijwieltjes. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen al op deze scooter rijden. 

Elektrische trein kind

In ons assortiment vind je een elektrische trein waar kinderen al vanaf 2 jaar op kunnen rijden. De trein kan met en zonder rails rondrijden. Erg leuk zijn de treingeluiden, felle kleuren en het bijgeleverde spoor. Dit staat gelijk aan uren speelplezier! 

Het voltage van elektrische kinderauto’s

Het voltage is één van de belangrijkste eigenschappen van elektrische kinderauto’s. In ons assortiment vind je voertuigen met een accu’s van 6-Volt, 12-Volt en 24-Volt. Het voltage zegt namelijk iets over de snelheid en kracht van de motor van de elektrische kinderauto.

6-Volt

Een elektrische kinderauto met een 6-Volt accu kan maximaal 3 km per uur en is daarmee ideaal voor kinderen vanaf 2 á 3 jaar. Een voertuig met 6-Volt accu is vooral geschikt voor verharde wegen.

12-Volt

Een 12-Volt kinderauto kan maximaal 6 km per uur. Daarnaast is een 12-Volt kinderauto geschikter om op oneffen terrein te rijden. De elektrische kinderauto van 12-Volt beschikt daarnaast over twee versnellingen (half- en vol vermogen) en een achteruitversnelling.

24-Volt

Een 24-Volt elektrisch voertuig is behoorlijk krachtig en kan over behoorlijk oneffen terrein heenrijden. Deze voertuigen kunnen maximaal 10 km per uur. De elektrische auto met 24-Volt accu beschikt eveneens over twee versnellingen (half- en vol vermogen) en een achteruitversnelling.

Accessoires voor elektrische kinderauto’s

Een elektrische kinderauto is uit te breiden met verschillende accessoires. Denk hierbij aan de volgende zaken: 

 • Trekhaak

 • Trailers

 • Aanhangwagens

 • Extra accu

Het is belangrijk om bij het aanschaffen van deze accessoires te kijken of ze op de elektrische kinderauto passen. Deze accessoires maken het extra leuk om met de elektrische kinderauto’s rond te rijden!

De beste elektrische kinderauto’s vind je bij De Boer Drachten

Heb je uit ons assortiment elektrische kinderauto’s het perfecte voertuig voor jouw kind gevonden? Bestel deze gemakkelijk en snel via onze webshop. Als je de bestelling op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, rijdt je kind er de volgende dag al in rond! 

Kom je liever even bij ons langs? Je bent meer dan welkom in onze vestiging in Drachten. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van een keuze uit ons aanbod elektrische kinderauto’s. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw