menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Speelgoed voor 1 en 2 jaar

Lego Duplo

Speelgoed voor kinderen van 1-2 jaar

Op zoek naar speelgoed voor een kind van één of twee jaar? Ontdek bij De Boer Drachten de leukste cadeautjes voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag. Bekijk hier ons grote assortiment speelgoed van bekende merken als LEGO, Bruder en John Deere. Voor kinderen van 1-2 jaar hebben we o.a. LEGO DUPLO, loopvoertuigen, traptractors, zandbakken, kleine skelters en nog veel meer!

Lees meer...
152 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Speelgoed voor kind van 1-2 jaar

Cadeaus voor kinderen van 1 jaar

Voor kinderen van 1 jaar is vooral belangrijk dat het speelgoed geen kleine delen bevat en veel functionaliteit heeft die de grove motoriek ondersteunen. Ook kan speelgoed op hoogte het kind goed stimuleren om bijvoorbeeld te gaan staan of lopen. Je kan hierbij denken aan speelgoed als Looptractors of andere loopvoertuigen, zandbakken, etc.

Cadeaus voor kinderen van 2 jaar

Als een kind twee jaar wordt, kan het kind inmiddels lopen en is het echt bezig om zijn eigen “ik” te ontwikkelen. Daarbij is de fijne motoriek sterk in ontwikkeling. Speelgoed voor deze leeftijd moet nog wel stevig zijn, geen kleine delen bevatten en leuke details hebben.

Je kan hierbij denken aan speelgoed als LEGO DUPLO, traptractors, kleine skelters en speciaal Bruder speelgoed!

Speelgoed bij De Boer Drachten

De Boer Drachten heeft een enorm assortiment speelgoed, voor binnen en buiten! Van LEGO tot berg trampolines en alles daartussen in. In de winter hebben we sleetjes en in de zomer zwembaden. Bekijk hier al ons speelgoed.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw