menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Speelgoed voor Kinderen van 1-2 jaar? - Bekijk snel!

Lego Duplo

Speelgoed voor kinderen van 1-2 jaar

Op zoek naar speelgoed voor een kind van één of twee jaar? Ontdek bij De Boer de leukste cadeautjes voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag. Bekijk hier ons grote assortiment speelgoed van bekende merken als LEGO, Bruder en John Deere. Voor kinderen van 1-2 jaar hebben we o.a. LEGO DUPLO, loopvoertuigen, traptractors, speeltafels, kleine skelters en nog veel meer!

Lees meer...
122 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Waar speelt een kind van 1 jaar mee?

Voor kinderen van 1 jaar zijn er enorm veel mogelijkheden als het gaat om speelgoed. Kinderen van deze leeftijd leren enorm snel en veel door gebruik te maken van divers speelgoed. Voor kinderen van 1 jaar is vooral belangrijk dat het speelgoed geen kleine delen bevat en veel functionaliteit heeft die de grove motoriek ondersteunen. Ook kan uitdagend speelgoed 1 jaar op hoogte het kind goed stimuleren om bijvoorbeeld te gaan staan of lopen. Om de keuze voor een cadeau te vergemakkelijken hebben wij een lijst opgesteld met speelgoed dat zeer geschikt is voor kinderen van 1 jaar.

  • Looptractoren
  • Glijbanen
  • Hobbelpaardjes
  • LEGO Duplo
  • Loopauto’s
  • Speeltafels

Als je vragen hebt over ons assortiment kun je gerust contact opnemen met onze vertegenwoordigers. Zij zullen je voorzien van het beste advies voor speelgoed voor kinderen van 1-2 jaar!

 

Wat is leuk speelgoed voor een kind van 2 jaar?

Als een kind twee jaar wordt, kan het kind inmiddels lopen en is het echt bezig om zijn eigen “ik” te ontwikkelen. Daarbij is de fijne motoriek sterk in ontwikkeling. Speelgoed voor deze leeftijd moet nog wel stevig zijn, geen kleine delen bevatten en leuke details hebben. Bij De Boer hebben we een ruim assortiment met speelgoed 2 jaar waarmee kinderen zich nog verder kunnen ontwikkelen. Dit assortiment bestaat niet alleen uit buitenspeelgoed 2 jaar zoals skelters en loopfietsen, maar ook educatief speelgoed zoals boekjes en speeltegels.Als je het speelgoed voor kinderen van 1-2 jaar vandaag voor 20:00 besteld, kunnen je kinderen daar morgen al mee spelen. Bekijk ons complete assortiment met speelgoed per leeftijd om ook cadeaus te vinden voor andere leeftijden!

Speelgoed voor kinderen van 1-2 jaar kopen?

Bij De Boer ben je aan het juiste adres voor speelgoed voor kinderen van 1-2 jaar. We hebben een ruim assortiment speelgoed, voor binnen en buiten! Van LEGO Duplo tot skelters en alles daartussen in. In de winter hebben we sleetjes en in de zomer zwembandjes. Ben je toevallig in de buurt van Drachten of Hazerswoude-Dorp? Kom gerust eens langs in onze winkel om ons speelgoed te komen bekijken. Naast de klantenservice staan ook hier onze medewerkers voor je klaar om je te helpen met je vragen. Vergelijk de verschillende soorten speelgoed voor kinderen van 1-2 jaar online of kom eens langs in onze winkels!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw