menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Speelgoed voor 3 en 4 jaar

Skelter

Speelgoed voor kinderen van 3-4 jaar

Op zoek naar speelgoed voor een kind van drie of vier jaar? Ontdek bij De Boer Drachten de leukste cadeautjes voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag. Bekijk hier ons grote assortiment speelgoed van bekende merken als LEGO, Playmobil en Bruder. Voor kinderen van 3-4 jaar hebben we o.a. LEGO DUPLO, Playmobil, miniatuurtractors, speelfiguren, skelters en nog veel meer!

Lees meer...
810 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Speelgoed voor kind van 3-4 jaar

Vanaf 3 jaar mag een kind ook spelen met kleiner speelgoed. Ook is het kind meer geïntresseerd in de kleinere details. Ook is het kind dan de hele dag aan het ontdekken van zijn speelgoed. Leuke cadeaus voor kinderen van 3 jaar zijn bijvoorbeeld: LEGO Duplo, Playmobil, Miniatuurtractors van Siku of Bruder.

Cadeaus voor kinderen van 4 jaar

Kinderen van 4 jaar beginnen echt interesse te krijgen in hoe dingen in elkaar zitten. Leuk daarbij is bijvoorbeeld dat LEGO al een mooie serie (Juniors) met bouwsets heeft, met grotere stukken, ideaal voor kinderen van deze leeftijd.

Andere leuke cadeaus voor kinderen van 3 jaar zijn bijvoorbeeld de miniatuurvoertuigen en de speelfiguren van Siku of Bruder. Ook de grotere skelters van bijvoorbeeld Berg Toys zijn erg populair in deze leeftijd.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw