menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Flatground trampoline kopen?

Flatground trampoline

Een flatground trampoline is anders dan een inground trampoline. Deze ligt namelijk helemaal gelijk met het maaiveld. Ben je op zoek naar een flatground trampoline dan kun je bij de Boer Drachten diverse soorten en merken vinden zoals bijvoorbeeld trampolines van Berg, Salta en Exit. We hebben een groot assortiment verschillende modellen trampolines uit voorraad leverbaar. Twijfel dus niet langer en koop vandaag online je nieuwe flatground trampoline.

Lees meer...
14 artikelen gevonden
Sorteer op:
BERG Trampoline Ultim Champion Flatground Grijs - Rechthoekig
BERG Trampoline Ultim Champion Flatground Grijs - Rechthoekig
vanaf  € 552,89 (per stuk)
BERG Trampoline Champion FlatGround Grijs - Rond
BERG Trampoline Champion FlatGround Grijs - Rond
vanaf  € 825,62 (per stuk)
BERG Trampoline Elite FlatGround Grijs - Rond
BERG Trampoline Elite FlatGround Grijs - Rond
vanaf  € 1.156,20 (per stuk)
Vergelijken (0)

Wat is een flatground trampoline?

Een flatground trampoline kent verschillende benamingen zoals bijvoorbeeld flat to the ground trampoline, baseground trampoline of flatlevel trampoline. Een flatground trampoline is anders dan een inground trampoline. Een flat tot the grond trampoline moet je ook ingraven maar ligt helemaal gelijk met het maaiveld. Een inground trampoline ligt vaak nog iets hoger. Zo valt een flatground trampoline helemaal weg in de tuin en is dus heel onopvallend.

Door het springen op de trampoline heb je te maken met luchtverplaatsing. Bij een inground trampoline kan de lucht gemakkelijk weg langs de zijkanten omdat deze iets boven de grond staat. Bij een flatground trampoline is dat anders. Deze hebben vaak een meer open structuur springdoek om de lucht gemakkelijk door te laten. Hierdoor heb je geen last van een klepperend springdoek.

Flatground trampoline rechthoekig

Een veel verkocht model is de Berg flatground rechthoekige trampoline. Een rechthoekige trampoline is namelijk in veel tuinen makkelijk te plaatsen, deze kun je in veel hoeken kwijt. Voor een ronde trampoline is vaak wat meer ruimte nodig. Ook deze modellen verkopen we in verschillende diameters en van verschillende merken zoals, Berg, Salta en Exit. Voor extra veiligheid zijn veel modellen voorzien van een veiligheidsnet. Een veiligheidsnet is ook los bij te bestellen.

Trampoline specialist

De Boer Drachten is specialist op het gebied van trampolines. Wij verkopen al vele jaren trampolines van de meest bekende merken. In onze showroom in Drachten kun je veel modellen in het echt komen bekijken. Onze verkoop specialisten staan je graag te woord voor advies of vragen. Online in onze webshop hebben we een ruim en compleet assortiment van verschillende merken en soorten baseground trampolines maar ook accessoires zoals trampoline trapjes, trampoline beschermranden en diverse onderdelen.

Flatground trampoline bestellen

Een nieuwe flatground trampoline bestellen is niet zomaar iets. Een trampoline is duur dus je wilt zeker weten dat je een goede keuze maakt en dat de flatlevel trampoline jarenlang mee gaat. Bij de Boer Drachten zit je goed, we kunnen je voorzien van goed advies en door onze jarenlange ervaring weten we goed waar we over praten. Ook het online bestellen van een flatground trampoline is bij ons makkelijk en betrouwbaar. De meeste modellen liggen bij ons op voorraad en kunnen wij dus snel leveren. Meestal al de volgende dag. Zo kunnen je kinderen snel beginnen met springen op hun nieuwe flatground trampoline.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw