menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Inground trampolines kopen?

Inground trampolines

Maak kennis met ons aanbod inground trampolines. Dit type wordt deels ingegraven in de grond voor extra stabiliteit. Omdat de afstand tot de grond kleiner wordt, is zo’n trampoline ook bijzonder veilig. Tegelijk valt een deels ingegraven trampoline minder op, wat voordelig is voor de uitstraling van je tuin. Wij hebben inground modellen zowel rond als rechthoekig en met of zonder net. Als je een inground trampoline zoekt kies je bij ons uit diverse opties van de beste merken!

Lees meer...
21 artikelen gevonden
Sorteer op:
BERG Trampoline Ultim Favorit Inground Grijs - Rechthoekig
BERG Trampoline Ultim Favorit Inground Grijs - Rechthoekig
vanaf  € 473,65 € 428,93 (per stuk)
(1)
BERG Trampoline Favorit Inground Grijs - Rond
BERG Trampoline Favorit Inground Grijs - Rond
vanaf  € 534,04 € 292,47 (per stuk)
BERG Trampoline Champion Inground Grijs - Rond
BERG Trampoline Champion Inground Grijs - Rond
vanaf  € 561,16 (per stuk)
BERG Trampoline Elite InGround Grijs - Rond
BERG Trampoline Elite InGround Grijs - Rond
vanaf  € 982,64 (per stuk)
BERG Champion InGround Grijs + Safety Net Deluxe
BERG Champion InGround Grijs + Safety Net Deluxe
vanaf  € 891,74 (per stuk)
BERG Trampoline Favorit InGround Grijs - Rond Safety Net Comfort
BERG Trampoline Favorit InGround Grijs - Rond Safety Net Comfort
vanaf  € 637,57 € 404,63 (per stuk)
Vergelijken (0)

Inground trampolines rechthoek en rond

Nu je weet dat je gaat kiezen voor een van onze inground trampolines, vraag je je misschien af welke opties je hebt. Je kunt natuurlijk kiezen uit meerdere merken, maar kijk ook eens naar de verschillende vormen van een trampoline. Zo hebben inground trampolines in een rechthoek een voordeel ten opzichte van die met een ronde vorm.

Een inground rechthoekige trampoline is namelijk al snel groter dan een ronde, maar dit betekent ook dat het meer oppervlakte inneemt in je tuin. De rechthoekige vorm moet natuurlijk ook bij de stijl van je tuin passen. Wat je ook besluit, bij De Boer Drachten vind je een ruim aanbod in zowel ronde als rechthoekige inground trampolines.

BERG, Exit en Salta trampolines met inground ontwerp

Wanneer je besloten hebt welke vorm inground trampolines jou het meest aanspreekt, heb je de keuze uit verschillende bekende merken. Een merk dat erg bekend staat in de trampoline wereld is BERG. Bij hun producten ben je gegarandeerd van kwaliteit en veiligheid. BERG trampolines zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er rechthoekige en ronde vormen, inground en flatground (ligt dieper in de grond) en met of zonder net. Ruime keuze dus! Het voordeel van een BERG inground trampoline is dat ze extra stabiel en veilig zijn, zodat kinderen er zorgeloos op kunnen springen en plezier kunnen maken.

Andere hoogwaardige merken die trampolines met een inground ontwerp maken zijn Exit en Salta. Natuurlijk hebben wij ook trampolines van deze merken in ons grote assortiment.

Inground trampoline met net voor de veiligheid

Een inground trampoline is al een veiligere optie dan een reguliere variant, omdat het ingegraven wordt in de grond. Zo kunnen kinderen er dus niet af vallen. Wanneer je voor extra veiligheid wilt gaan, kun je kiezen voor een inground trampoline met net. Dit betekent dat er een net bevestigd wordt rondom de trampoline, zodat kinderen er niet af kunnen springen.

Het trampoline veiligheidsnet wordt strakgespannen rondom de trampoline en wordt voorzien van een ingang die je gemakkelijk kan sluiten door middel van een rits of klittenband. Met een inground trampoline met net kun je dus zorgeloos plezier beleven!

Inground trampolines aanbieding

Wat zeker geen onbelangrijk aspect is van een inground trampoline, is de prijs. Bij De Boer Drachten zit je dan zeker goed! Wij hebben namelijk regelmatig inground trampolines in de aanbieding. Zo weet je zeker dat je, naast kwaliteit, ook voor een gunstige prijs kiest. We bieden een ruim assortiment trampolines, zoals Salta en exit trampolines. Daarnaast bieden we ook verschillende trampoline accessoires, zoals een trampoline trap of trampoline afdekhoezen.

Heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen, of kom langs in de winkel. Wij helpen jou graag met het maken van je keuze. Als je precies weet wel model je nodig hebt, kun je direct online bestellen. De meeste inground trampolines zijn uit voorraad leverbaar!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw