menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Trampolinenet kopen?

Trampolinenet

Een trampolinenet is in het aanbod van De Boer, met vestigingen in Drachten en Hazerswoude-Dorp, te vinden in verschillende afmetingen en vormen. Voor zowel ronde, ovale en rechthoekige trampolines hebben wij een veiligheidsnet in ons aanbod! Een trampoline veiligheidsnet zorgt er voor dat je kinderen veilig en vertrouwd op de trampoline kunnen springen. Wil je al snel gebruik maken van de trampoline? Bestel dan vandaag nog een nieuw trampolinenet!

Lees meer...
17 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
BERG Safety Net Deluxe Zwart
BERG Safety Net Deluxe Zwart
vanaf  € 294,12 € 262,52 (per stuk)
(1)
BERG Frame Safety Net Extra Zwart
BERG Frame Safety Net Extra Zwart
vanaf  € 83,19 (per stuk)
(1)
BERG Safety Net Comfort Zwart
BERG Safety Net Comfort Zwart
vanaf  € 130,88 (per stuk)
(1)
actie
Salta Safety Net Royal Flatground Zwart
Salta Safety Net Royal Flatground Zwart
vanaf  € 287,87 € 102,11 (per stuk)
Vergelijken (0)

Veilig springen op de trampoline met trampolinenet

Een veilig trampolinenet

Een trampolinenet is tegenwoordig verplicht voor trampolines welke boven de grond zijn geplaatst. Een net rondom de trampoline zorgt voor extra veiligheid. Een fijn gevoel van veiligheid voor jezelf maar ook voor je kinderen die gebruik maken van de trampoline. Wanneer je op dit moment een trampoline zonder net aanschaft zal het gaan om een Sports trampoline. Deze trampolines zijn geschikt voor kinderen boven de 14 jaar en getrainde trampoline springers.

Heb je al een trampoline in de tuin staan, bijvoorbeeld een rond of ovaal model, zonder net? Dan is het zeker verstandig om in ons uitgebreide aanbod een kijkje te nemen voor een nieuw beschermnet. Heeft jouw trampoline wel al een net maar staat de trampoline al geruime tijd in de tuin? Controleer dan of het net nog helemaal in orde is. Om de paar jaar is het verstandig om een nieuw trampolinenet te kopen.

Welk trampolinenet heb ik nodig?

Veiligheidsnetten voor de trampoline komen in verschillende afmetingen. Wanneer je een trampolinenet wil kopen is het belangrijk dat je goed kijkt naar de maatvoering van je trampoline. De meest voorkomende maat voor een trampoline net is 244 cm en 305 cm. Natuurlijk hebben wij ook andere formaten in ons aanbod. Zo hebben wij ook opvangnetten voor rechthoekige trampolines.

Een veiligheidsnet voor je trampoline kan je bij ons kopen van de merken Berg en Salta. Beide merken kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit van materiaalgebruik. In ons aanbod verkopen wij ook Exit trampolines. Voor Exit is het belangrijk om naar de maatvoering te kijken. Is een afmeting passend? Dat past een trampolinenet vaak ook van een ander merk!

Hoe moet ik een trampoline veiligheid net bevestigen?

Wanneer je een trampolinenet koopt is het belangrijk om goed te kijken naar de bevestiging van het net. Bij de meeste trampolinesoorten wordt het beschermnet vastgemaakt aan de buizen van het frame. Het merk Salta heeft een handige video gemaakt waar een trampoline in wordt opgezet. Zo zie je hoe de springveren worden gemonteerd en de beschermrand wordt vastgezet. Ook wordt er precies weergegeven hoe een veiligheidsnet op de trampoline wordt gemonteerd. Wij raden aan onderstaande video te bekijken wanneer je een ronde trampoline hebt en een trampolinenet hebt gekocht.

 

 

Zorgt een trampolinenet voor geen ongelukken?

Ook al gebruik je ene trampolinenet, ongelukken kunnen altijd gebeuren. Wel zorgt een trampolinenet er voor dat bepaalde ongevallen worden uitgesloten. Zo zullen je kinderen niet meer van de trampoline af kunnen vallen. De trampolinenetten zorgen voor voldoende bescherming tot de hoogte van het net zelf. Ongelukken die op de trampoline ontstaan kunnen natuurlijk door een net niet worden voorkomen.

Belangrijk is om de kinderen zelf verantwoord op de trampoline te laten spelen. Zo kan je zelf regels maken over hoeveel kinderen tegelijkertijd op  de trampoline mogen en dat er niet geduwd mag worden. Plaats ook een trampolinetrap zodat er op klimmen niet nodig is. Met een trampoline afdekhoes zorg je er ook voor dat het springveld niet nat kan worden. Wij raden een trampolinetrap, afdekhoes en trampolinenet dan ook aan om de veiligheid te vergroten.

Inground of flatground trampolines met net

Ze worden steeds populairder, de inground en flatground trampolines. Deze trampolines morgen nog wel zonder veiligheidsnet worden verkocht. Dat komt doordat de trampolines in de grond staan en niet er boven op. Hierdoor kan je er niet van grote hoogte afvallen. Natuurlijk zit een ongeluk op deze trampolines ook in een klein hoekje. Voor kinderen tot 12 jaar wordt dan ook geadviseerd om toch een beschermnet te plaatsen.

De family trampolines in het aanbod van De Boer komen standaard met een veiligheidsnet. Heb je een trampoline zonder net gezien? Dan kan het een ouder model zijn of wordt het niet als family trampoline gezien. Vanaf de leeftijd van 3 jaar zijn de family trampolines met trampolinenet aan te raden.

Trampolinenet online bestellen

Ben je op zoek naar een trampolinenet maar vind je het moeilijk om een keuze te maken? Wij helpen je dan graag verder. Onze klantenservice is 6 dagen per week telefonisch en per mail bereikbaar voor je vragen. Ook ben je van harte welkom in onze grote winkels in Drachten en Hazerswoude-Dorp. Hier kun je een aantal trampolines in het echt bekijken en ook de trampoline veiligheidsnetten en andere trampoline onderdelen kun je daar vinden. Onze winkel medewerkers staan voor je klaar en kunnen je helpen met al je vragen.

Mocht je toch al het juiste beschermnet in onze webshop hebben gevonden, dan kun je deze heel makkelijk bestellen. Voor de meeste netten geldt dat wanneer je ze voor 20.00 uur besteld je deze de volgende dag al in huis kunt hebben. Mocht het juiste model er niet tussen zitten bel ons dan gerust! Door onze goede contacten met de leveranciers is er veel mogelijk. Wij kunnen altijd voor je uitzoeken of een beschermnet na te bestellen is in de maat die je zoekt. Twijfel dus niet langer een koop online bij De Boer je trampolinenet.
 
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw