menu
  • excl.
  • incl.
BTW

TAC plus producten kopen?

TAC plus

TAC plus is een essentieel middel voor het handhaven van de alkaliniteit van het zwembadwater. Je zwembad in topconditie houden is belangrijk voor de gezondheid en veiligheid van zwemmers. Wanneer je in de zomermaanden je opzetzwembad op hebt staan, is het in de gaten houden van de waterwaarden erg belangrijk. Hiervoor zijn verschillende producten nodig. Bij De Boer vind je een uitgebreid assortiment aan TAC plus producten voor jouw zwembad.

Lees meer...
2 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Wat is TAC plus?

TAC plus is een product dat wordt gebruikt om de alkaliniteit van het zwembadwater in evenwicht te houden. Alkaliniteit is een maat voor de hoeveelheid opgeloste carbonaten, bicarbonaten en hydroxiden in het water. Het is belangrijk om de alkaliniteit op het juiste niveau te houden om ervoor te zorgen dat andere chemicaliën, zoals chloor, effectief werken en om corrosie aan de zwembadapparatuur te voorkomen. Met TAC plus zorg je er dus voor dat je zwembadwater in evenwicht is en langer schoon blijft.

Waarom is TAC plus belangrijk?

Het handhaven van de juiste alkaliniteit van het zwembadwater is essentieel voor het behoud van de waterkwaliteit. Een te lage alkaliniteit kan leiden tot een instabiele pH-waarde, wat kan resulteren in geïrriteerde ogen, huid en neus, en het corrosie aan de zwembadapparatuur kan veroorzaken. Aan de andere kant kan een te hoge alkaliniteit leiden tot schaalvorming en afzettingen op de wanden van het zwembad, wat de waterkwaliteit kan aantasten. TAC plus helpt om de alkaliniteit van het zwembadwater in evenwicht te houden en deze problemen te voorkomen.

Hoe gebruik je TAC plus?

Het gebruik van TAC plus is relatief eenvoudig. Voordat je TAC plus aan het zwembadwater toevoegt, is het belangrijk om eerst de huidige alkaliniteit te testen met behulp van een testkit. Als de alkaliniteit te laag is, kan je TAC plus toevoegen om de alkaliniteit te verhogen. Volg altijd de instructies op de verpakking en voeg de juiste hoeveelheid TAC plus toe aan het zwembadwater. Zorg ervoor dat je de TAC plus goed mengt met het water en laat het water ten minste acht uur circuleren voordat je het opnieuw test.

Waar kan je TAC plus kopen?

Bij De Boer hebben we een uitgebreid assortiment aan TAC plus producten voor jouw zwembad. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat je zwembad altijd in topconditie is. Met vestigingen in Drachten en Hazerswoude-Dorp kan je bij ons terecht voor deskundig advies en een snelle levering. Woon je niet in de buurt van onze winkelvestigingen? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice voor advies. Als je vandaag TAC plus bij ons bestelt, dan heb je het morgen al in huis!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw