menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Schepnet zwembad kopen?

Schepnet zwembad

Zichtbaar drijvend vuil is erg gemakkelijk te verwijderen met een schepnet. Zwembad schoonmaken? In het aanbod van De Boer Drachten vind je een ruim assortiment aan schepnetten voor het verwijderen van vuil. Deze schepnetten zijn er in verschillende soorten en maten, merken en met schepnet steel of zonder. Als je vandaag besteld, heb je morgen jouw schepnet zwembad al in huis!

Lees meer...
21 artikelen gevonden
Sorteer op:
Mega Pool Aluminium Telescoopstang - Zilver
Mega Pool Aluminium Telescoopstang - Zilver
vanaf  € 18,75 (per stuk)
(1)
Vergelijken (0)

Verschillende soorten schepnet zwembad

Het is belangrijk om de verschillende soorten te vergelijken bij het aanschaffen van een schepnet. Zwembaden zijn er in verschillende groottes en hebben dus ook verschillende manieren van onderhoud nodig. De schepnetten van De Boer zijn verkrijgbaar in verschillende groottes voor jouw zwembad. Ook kan de netvariant verschillend zijn per schepnet. Het is belangrijk om een passend schepnet voor jouw zwembad aan te schaffen. Hieronder zijn een aantal soorten schepnet zwembad beschreven. Wil jij het onderhoud van jouw zwembad optimaliseren? Kijk dan ook bij ons assortiment met filterpompen!

Bodemnet

Een bodemnet is ideaal voor het weghalen van vuil dat op de bodem ligt en niet met de pomp mee wordt genomen. Een bodemnet heeft een net in de vorm van een zak waar veel vuil in kan. Een bodemnet is gemakkelijk schoon te maken door het net buiten het zwembad in de andere richting te keren. De bodemnetten van De Boer zijn verkrijgbaar met of zonder steel. Bij een net zonder steel is het belangrijk om de juiste steel aan te schaffen die compatibel is met jouw schepnet.

Oppervlaktenet

Heb jij last van drijvend vuil in je zwembad? Dan is een oppervlakte net van De Boer Drachten iets voor jouw. Dit net zorgt ervoor dat drijvend vuil snel uit het water kan worden gehaald. Het voordeel van een oppervlakte net is het feit dat je erg snel door het zwembad kunt bewegen en drijvend vuil meeneemt. Ook het oppervlakte net is verkrijgbaar met een zonder en met een schepnetsteel. Ook in dit geval is het zeer belangrijk om de passende steel bij jouw schepnet te vinden.

Schepnet voor jouw zwembad van diverse merken

Het is erg belangrijk om te weten welk merk je kiest bij de aankoop van een schepnet. Zwembad merken bieden over het algemeen ook een schepnet aan. In het assortiment van De Boer Drachten vind je een zwembadnet van de merken: Intex, Bestway, Gre, Mega Pool, BSI en Bosta. Bij de aankoop van een zwembad schepnet adviseren wij eerst naar het merk van je zwembad te kijken. Een schepnet van hetzelfde merk als je zwembad is namelijk altijd goed. De Boer Drachten beschikt niet alleen over schepnetten, maar ook andere artikelen die kunnen helpen bij zwembad onderhoud!

Steel voor schepnet zwembad

Een steel is onmisbaar bij het schoonmaken van je zwembad met een schepnet. Met een steel kun je eenvoudig de bodem en de hoeken van jouw zwembad reinigen. De steel van een schepnet wordt ook wel een telescopische steel genoemd. De schepnet steel van De Boer Drachten wordt aangeboden in verschillende merken. Bijvoorbeeld een intex schepnet kun je combineren met een telescoopsteel die ook van intex is. Zo heb je de grootste kans om een passend geheel te krijgen aangezien de afmetingen hetzelfde zijn.

De telescoopstelen zijn niet alleen te combineren met een zwembad schepnet, maar ook met borstels of zuigers. Bekijk het assortiment van borstels of bodemstofzuigers om jouw onderhoudsset compleet te maken!

Zwembad schepnet kopen

Waarom kun je het beste jouw schepnet zwembad aanschaffen bij De Boer Drachten? Wij hebben niet alleen een groot assortiment, maar kunnen ook advies geven over de schepnetten. Onze deskundigen zijn 6 dagen in de week telefonisch bereikbaar en staan altijd open om je te helpen. Ben je in de buurt? Dan kun je altijd een bezoek brengen aan onze winkel in Drachten. Ook hier staan deskundigen klaar om jouw het beste advies te geven voor de aanschaf van een schepnet.

Op onze website kun je gemakkelijk jouw schepnet bestellen. Bij een bestelling voor 20.00 uur krijg je morgen het schepnet al in huis en kun je meteen aan de slag. Weet je precies wat je zoekt? Bestel eenvoudig jouw schepnet zwembad online op de website van De Boer Drachten!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw