menu
  • excl.
  • incl.
BTW

💧🌡️ Bekijk nu onze zwembadmeetinstrumenten

Zwembad meetinstrumenten

Zwembad meetinstrumenten zijn naast het aanschaffen van een zwembad misschien wel de meest belangrijke aankoop. Als trotse eigenaar van een zwembad wil je natuurlijk altijd weten wat de kwaliteit van het water is. Dit is waar zwembad meetinstrumenten van pas komen! Bij De Boer, met vestigingen in Drachten en Hazerswoude-Dorp, hebben we een ruim assortiment aan meetinstrumenten voor het zwembad. Zo weet je altijd welke waarden jouw zwembadwater heeft. Wanneer het verontreinigd is kan je er op inspelen en middelen gaan gebruiken. Bekijk nu ons assortiment met zwembad meetinstrumenten.

Lees meer...
25 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Waarom zijn zwembad meetinstrumenten belangrijk?

Een zwembad meetinstrument is van groot belang om de waterkwaliteit van je zwembad te monitoren. Met deze instrumenten kun je verschillende waarden van het zwembad meten, zoals de pH-waarde, het chloorgehalte en de temperatuur van het water. Door regelmatig te meten met zwembad meetinstrumenten en deze waarden bij te houden, kun je ervoor zorgen dat het water van je zwembad altijd op het juiste niveau is en vrij van schadelijke bacteriën en andere stoffen.

Waterkwaliteit meten met test strips

Een van de meest gebruikte zwembad meetinstrumenten voor het meten van de waterkwaliteit in zwembaden zijn test strips. Testscripts zijn eenvoudig in gebruik en meten in één keer verschillende waarden zoals de pH-waarde, de chloorwaarde en de totale alkaliniteit. De test strips zijn ideaal voor thuisgebruik en geven snel een indicatie van de waterkwaliteit. Bij De Boer hebben we diverse soorten test strips in ons assortiment. Naast losse test strips hebben wij ook veel startsets verkrijgbaar. Bekijk al de mogelijkheden in ons aanbod met zwembad meetinstrumenten.

Verschillende soorten zwembad meetinstrumenten

Als trotse eigenaar van een zwembad is het belangrijk om de kwaliteit van het water goed in de gaten te houden. Hiervoor zijn verschillende soorten meetinstrumenten beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld de pH-waarde, het chloorgehalte en de temperatuur van het water meten. Maar welk meetinstrument is het meest geschikt voor jouw zwembad? De verschillende meetinstrumenten voor het zwembad onderhoud leggen wij graag voor je uit:

Digitale zwembadmeter

Voor een nog nauwkeuriger meting van de waterkwaliteit kun je gebruik maken van een digitale zwembadmeter. Een digitale zwembadmeter meet verschillende waarden zoals de pH-waarde, de chloorwaarde en de totale alkaliniteit. De meetresultaten worden digitaal weergegeven op het scherm van de meter. Zo kun je de metingen eenvoudig aflezen en bijhouden. Bij De Boer hebben we diverse digitale zwembadmeters in ons assortiment.

Flowmeters

Flowmeters worden gebruikt om de stroming van het zwembadwater te meten. Dit is van belang omdat een goede watercirculatie ervoor zorgt dat het water goed gefilterd wordt en vrij blijft van vuil en bacteriën. Flowmeters worden vaak gebruikt in combinatie met een zwembadpomp en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bij De Boer hebben we diverse flowmeters in ons assortiment.

Thermometers

Een goede watertemperatuur is van belang voor een aangename zwemervaring. Met een thermometer kun je eenvoudig de watertemperatuur meten. Bij De Boer hebben we diverse thermometers in ons assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een drijvende thermometer of een digitale thermometer.

Bestel zwembad meetinstrumenten bij De Boer

Bij De Boer kun je eenvoudig online zwembad meetinstrumenten bestellen. Wij bieden een snelle levering en bestellingen die voor 20:00 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Wil je graag meer weten over de verschillende zwembad meetinstrumenten en welke instrumenten het beste passen bij jouw zwembad? Bij De Boer staan onze deskundige medewerkers voor je klaar om je te voorzien van advies op maat. Zo weet je zeker dat je de juiste meetinstrumenten kiest voor jouw zwembad. Bestel nu jouw zwembad meetinstrumenten bij De Boer en geniet van een helder en schoon zwembad.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw