menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zwembad reparatieset kopen? – Bestel online

Zwembad reparatieset

Zwembad lek? Koop dan een zwembad reparatieset. De Boer Drachten bied een assortiment aan zwembad reparatiesets. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er een scheurtje of gaatje in je zwembad komt. Daarom raden wij aan om niet te wachten met het kopen van een zwembad reparatiekit. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende kits van bekende zwembadmerken. Wacht niet te lang en bestel je zwembad reparatieset.

Lees meer...
5 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Reparatieset zwembad

Door een zwembad reparatieset te kopen, voorkom je dat je zwembad te lang lekt. Een lek zwembad zorgt natuurlijk voor wateroverlast, maar verhoogt ook de kans op verdere beschadigingen. Het is daarom ook belangrijk om niet te zwemmen in een zwembad met een scheur of lek.

Het is natuurlijk niet bij elke kleine lekkage of scheur nodig om een nieuw zwembad te kopen. Wij raden je daarom ook aan om bij de aankoop van je opblaas of opzet zwembad een reparatieset voor je zwembad mee te bestellen. Zo ben je altijd voorbereid wanneer je zwembad een lek of beschadiging heeft.

Intex reparatieset

Wij raden je aan om een intex of BSI reparatieset te kopen. Een zwembadlek kan hoe stevig je zwembad ook is, altijd gebeuren. Wanneer je zwembad lek is wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk repareren. Hiermee kun je verdere scheuren in je zwembad folie voorkomen. Daarom hebben merken als Intex speciale zwembad reparatiesets gemaakt. Deze sets zijn gemaakt om je zwembad eenvoudig te plakken, en binnen de kortste keren weer te kunnen gebruiken.

Bij intex reparatiesets kan het zijn dat er geen lijm meegeleverd wordt. Houdt hier rekening mee wanneer je je zwembad plakset besteld!

Zwembad lek voorkomen

Er zijn ook stappen die je kan nemen om een zwembad lek te voorkomen. Een zwembad reparatieset mag dan wel eenvoudig te gebruiken zijn, toch voorkom je een lek liever. Het aanschaffen van de juiste zwembad ondergrond beschermt je zwembad en helpt dus met het voorkomen van zwembad lekkages.

Zwembad plakken

Nadat je een zwembad reparatieset hebt aangeschaft, moet je je zwembad plakken. Hierbij zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

  • Zorg er voor dat de de plek rondom de lek vetvrij is
  • Het kan zijn dat reparatiesets zonder lijm geleverd worden
  • Plak je zwembad bij voorkeur aan de buitenkant

Zwembad reparatieset kopen?

Voor je zwembad reparatieset en alle andere zwembad artikelen kun je terecht bij De Boer Drachten. Wij bieden alle nodige zwembad plaksets. Wanneer je zwembad stuk is wil je hem natuurlijk zo snel mogelijk repareren. Kom daarom direct langs in onze winkel, of  bestel online. Bestel je voor 16:00? Dan heb je je zwembad reparatieset de volgende dag al in huis!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw