menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Zwembaden

Zwembaden

Overweeg je een zwembad te kopen? Maak dan een afweging tussen opblaasbare zwembaden, opzetzwembaden, kinderzwembaden of speelzwembaden. Koop een zwembad die bij je past. Veel mensen vinden het fijn om in het zwembad in de achtertuin te genieten van het mooie weer. Wij hebben o.a. Intex zwembaden en Bestway zwembaden. Ben je meer van het relaxen? Wij hebben ook opblaasbare spa's. Ook voor zwembad onderhoud en zwembad onderdelen ben je bij ons op het juiste adres!

Lees meer...

Zwembad kopen

Opblaasbare zwembaden

Bij het kopen van een zwembad heb je de keuze uit opblaasbare- en opzetzwembaden. Om even af te koelen op een heerlijke zomerdag is een opblaaszwembad heel geschikt. Laat je kinderen lekker spelen en spetteren in een opblaasbaar zwembad. Deze zwembaden zijn voordelig in de aanschaf en het neemt niet veel ruimte in beslag. Daarnaast ruim je het zwembad eenvoudig op voor de volgende zomer.

Opzetzwembaden

Kies voor een opzetzwembad als je het hele zomerseizoen wil je genieten van jouw eigen zwembad in de tuin. Opzetzwembaden kenmerken zich als betrouwbaar en duurzaam. Daarnaast zijn opzetzwembaden beschikbaar in verschillende vormen. Ga je verhuizen of is de zomer weer voorbij? Demonteer je zwembad en berg deze eenvoudig op.

Kinderzwembaden

Kinderzwembaden zijn er in verschillende soorten en maten. Wanneer het warm weer wordt willen kinderen niets liever dan verkoeling zoeken. Een zwembad voor kinderen is hiervoor een ideale oplossing. Mocht je een zwembad voor het hele gezin willen kopen? Ons aanbod kinderzwembaden is geschikt voor kinderen van jong tot oud.

Speelzwembaden

Een speelzwembad is ideaal voor kinderen. Het zit bomvol speelattributen zoals bijvoorbeeld een opblaasbare glijbaan en verschillende vormen. Hierdoor gaan de kinderen hun zeker niet vervelen. Speelzwembaden zijn er in verschillende soorten en maten. Voor elke leeftijdscategorie is er wel een geschikt speelzwembad te vinden.

Groot assortiment

Ons assortiment bestaat uit veel verschillende modellen. Denk aan ronde, ovale rechthoekige en vierkante zwembaden met daarin weer keuze uit diverse formaten. Voor andere mensen is de vorm van het zwembad ook erg belangrijk. Wanneer je bijvoorbeeld een smalle tuin heeft is het misschien verstandig om een rechthoekig variant te kopen.
 

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw