menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Opbouwzwembad kopen? 🌊

Opbouwzwembad

Van een opbouwzwembad in de tuin kan je tegenwoordig met de Nederlandse zomers steeds langer genieten. Een ingebouwd zwembad in eigen tuin is voor de echte zwemliefhebber dan ook zeker aan te raden. In ons assortiment met opbouwzwembaden hebben wij verschillende modellen van het merk Gre beschikbaar. Wanneer je bij ons je bestelling doorgeeft voor 16:00, kan je morgen al zwemmen in je eigen opbouwzwembad.

Lees meer...
1 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Opbouwzwembad met stalen wand

Een opzetzwembad met stalen wand heeft veel voordelen. Deze zwembaden kunnen gemakkelijk ingebouwd worden. Natuurlijk kan je de zwembaden ook boven de grond laten staan. De inbouw zwembaden in ons aanbod van het merk Gre zijn zowel voor inbouw als opbouw geschikt. De stalen delen van de zwembaden zijn verzinkt en gecoat. Hiermee heeft Gre de levensduur van de zwembaden vergroot. Met trap en pomp ontvang je het opbouwzwembad van Gre.

Hoeveel kost een inbouwzwembad?

Een opbouwzwembad is vaak wat duurder dan de normale opzetzwembaden. Normale opzetzwembaden zijn al weer een stuk duurder in de prijs dan opblaasbare zwembaden. De prijs van een inbouw zwembad compleet met pomp en trap kost bij De Boer Drachten ongeveer tussen de 1000 en 3000 euro. Bij de inbouwzwembaden zit een zandfilterpomp. Hier moet je zelf nog wel filtermateriaal zoals filterzand, filterglas of aqualoon voor aanschaffen.

Zelf heb je dan nog de keuze voor het ingraven van het opbouwzwembad. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn wanneer je iemand het gat laat uitgraven. Je kan er natuurlijk ook zelf voor kiezen om een inbouw zwembad in te bouwen.

Opbouw zwembaden van het merk Gre

Gre is een zwembadmerk uit Spanje die zwembaden van een hoge kwaliteit en met een hoog veiligheidsniveau produceert. Gre is al meer dan 50 jaar een pionier op de Europese markt in bovengrondse opzetzwembaden. De baden van Gre zijn aan te vullen met leuke zwembadaccessoires en verlichting.

De baden kenmerken zich door de stalen wanden, welke geproduceerd zijn onder de nieuwste Europese richtlijnen. Ok worden ze compleet geleverd met trap, zandfilter en afwerkkappen. Voor een compleet opbouwzwembad is Gre dus zeker aan te raden.

Opbouwzwembad kopen

Een opbouwzwembad koop je bij De Boer Drachten. Niet alleen van wege ons ruime assortiment met zwembad producten, ook vanwege onze uitstekende service. Heb je een vraag over de inbouw zwembaden? Neem dan contact met onze klantenservice op via de mail of telefonisch. Kom je liever langs om onze specialisten persoonlijk een vraag te stellen? Dan ben je van harte welkom in onze winkel aan de Jade in Drachten.

Weet je al welk zwembad je wil bestellen? Bestel dan voor 16:00 uur, dan bezorgen wij vaak de volgende dag het opbouwzwembad al bij je thuis!

De Boer Drachten
Winkelt u privΓ©
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw