menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Opzetzwembad kopen? 🌊 – De Boer Drachten

Opzet zwembaden

Opzetzwembaden

Laat je keuze vallen op opzetzwembaden wanneer je het gehele zomerseizoen wil genieten van een eigen zwembad in de tuin. De opzetzwembaden in ons aanbod kenmerken zich door de stevigheid en betrouwbaarheid. Wij hebben een opzetzwembad voor iedereen,  geschikt voor kinderen én volwassenen. In ons assortiment vind je ronde, ovale en rechthoekige baden. Wil je graag een compleet opzetbad kopen? Filter dan op de inclusief opties filter. Wanneer je totale orderwaarde met opzetzwembaden boven de €75,- komt, bezorgen wij het zwembad gratis bij je thuis!

Lees meer...
183 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Alles wat je moet weten over opzetzwembaden

Opzetzwembaden zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden. In veel Nederlandse achtertuinen zal je in de zomermaanden dan ook een opzetzwembad kunnen vinden. In vergelijking met een opblaasbaar zwembad gaan de opzetbaden en stuk langer mee. Opzet baden zijn er in verschillende prijsklassen, waardoor ze voor veel gezinnen betaalbaar zijn.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, ovaal, rond en rechthoekig. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende kleuren en printen. Denk hierbij aan een leder look, houtlook, steenlook. grijze kleuren, blauw en groen. De opzetbaden zijn makkelijk op te zetten, zeker wanneer je met z’n tweeën bent. De meeste opzetzwembaden zullen binnen een half uur al staan.

Welke vorm opzetzwembad kies je?

Opzetzwembaden komen in allerlei verschillende vormen. Welke vorm je kiest is afhankelijk van de plek waar je het zwembad wil neerzetten. Naast het verschil in het uiterlijk van de trampoline, speelt de vorm ook een rol in hoe je in het zwembad kan zwemmen. Wij bieden de meest voorkomende vormen aan: rond, rechthoekig en ovaal. In ronde zwembaden ben je genoodzaakt om rondjes te zwemmen. Wil je liever baantjes zwemmen? Hiervoor zijn de rechthoekige en ovalen modellen meer geschikt.

Wat zijn de beste opzetzwembad merken?

Wij verkopen enkel zwembaden van de beste merken welke een hoge kwaliteit bieden. Wij bieden daarom opzetzwembaden  aan van drie van de grootste en meest betrouwbare merken.

Bestway zwembaden

Wanneer je kiest voor een zwembad van Bestway kies je voor een innovatief en hoogwaardig product. Bestway is expert op het gebied van opblaasbare en opzetzwembaden. Daarnaast hebben ze ook nog spa’s in het assortiment. Controleer bij aankoop van een opzetzwembad altijd of er ook een pomp bij zit. Deze heb je nodig om het zwembadwater schoon te houden. 

Heb je een compacte tuin? Bekijk dan de Bestway Steel Pro zwembaden. Deze modellen zijn geschikt voor de wat jongere kinderen en zijn minder diep dan andere modellen. Voor een grotere tuin en een langere levensduur ga je voor de Bestway Power Steel zwembaden. Deze zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Wanneer je problemen ondervindt met je Bestway zwembad kan je je rechtstreeks melden bij Bestway. Zij handelen kwaliteitsklachten en defecten zelf af.

Exit zwembaden

Een zwembad van Exit is voorzien van een duurzaam stalen frame welke zorgt voor een stabiele basis. Het zwembad wordt vaak geleverd inclusief pomp en zwembadtrap zodat je na het opzetten gelijk het water in kan springen. De modellen van Exit zijn te herkennen aan de verschillende kleuren en modellen. Zo zijn er groene, houtlook, leather look en stone opzet zwembaden verkrijgbaar. Ook zijn er handige schaduwdoeken en opzetzwembaden met  overkappingen verkrijgbaar van Exit.

Wanneer je problemen ondervindt met je Exit zwembad of accessoires kan je je rechtstreeks melden bij Exit. Zij handelen kwaliteitsklachten en defecten zelf af.

Gré opzetzwembaden

Het merk Gré houdt zich bezig met het produceren van zwembaden van een hoge kwaliteit en veiligheid. De zwembaden van Gré worden geproduceerd in Spanje. In Europa wordt Gré gezien als een pionier op het gebied van bovengrondse opzetzwembaden. Wil je een opzetbad van Gré in de tuin hebben staan? De opzetbaden van Gré kunnen erg lang in de tuin blijven staan doordat ze gemaakt zijn van staal. Hierdoor kunnen ze ook ingebouwd worden en kan je er zelfs in de winter gebruik van blijven maken.

Hoe moet je een opzetzwembad onderhouden?

Opzetzwembaden kunnen niet zonder onderhoud. Wanneer je lang wil genieten van helder, schoon en bacterievrij zwembadwater is onderhoud noodzakelijk. In ons aanbod hebben wij dan ook verschillende producten voor het onderhoud beschikbaar. Een zwembad stofzuigen en borstelen is mogelijk om de bodem goed schoon te houden. Voor bladeren welke in het water drijven kan je het beste een schepnet gebruiken.

Heb je al groen water of zoek je producten voor in je zwembadpomp? Bekijk dan onze zwembadreiniging producten. Hoe schoon je water is kan je meten met verschillende meetinstrumenten. Ook hebben wij pH en TAC waarde producten welke voor de alkaliniteit van het water zorgen. Blijken de waarden van het zwembadwater niet goed te zijn? Dan hebben wij altijd chloordrijvers welke er voor zorgen dat het zwembadwater een betere waarde krijgt.

Opzetzwembaden kopen met pomp

Een aantal van de opzetzwembaden in ons aanbod komt standaard met een filter of zandfilterpomp. Een zwembadpomp zorgt er voor dat het water helder en in beweging blijft. Algen en bacteriën kunnen zich zo verder niet ontwikkelen en ook al het overige vuil wordt uit het water gefilterd. Wanneer er geen pomp bij je zwembad zit kan je kiezen uit een zandfilterpomp en cartridge filterpomp.

Opzetzwembad met zandfilterpomp

Een zandfilterpomp is geschikt op aan te sluiten op ieder middelgroot opzetzwembad. Een zandfilterpomp filtert insecten, bladeren en kleine vuildeeltjes uit het zwembadwater. De pompen voor je zwembad hebben een aansluitmaat van 32 mm of 38 mm. Het is belangrijk om te kijken welke aansluitmaat uw zwembad heeft. Anders heb je ook nog speciale koppelstukken nodig om de slang op het zwembad aan te sluiten. Een voordeel van een zandfilterpomp is dat het zand niet vaak hoeft te worden vervangen, alleen wanneer je het zwembad opzet en afbreekt of even tussendoor wanneer het zwembad intensief wordt gebruikt.

Opzet zwembad met cartridge filter pomp

Een cartridgefilterpomp op een opzetzwembad zorgt voor een uitstekende circulatie van zwembadwater en filtert ook het vuil weg. Bij een filterpomp moeten de cartridges in de zomerperiode om de 2 weken worden vervangen. Per type filterpomp kan het verschillen welk zwembadfilter je nodig bent. Let hier bij de aanschaf van de filters dus extra op. Vlokkenmiddel toevoegen aan het zwembadwater kan de werking van de filterpomp verhogen.

Opzetzwembaden kopen en een zoutwatersysteem

Met een zoutwatersysteem zorg je er voor dat je geen grote hoeveelheden chloor meer hoeft te gebruiken in je opzetzwembad. Een zoutwatersysteem aansluiten voorkomt algvorming en bacteriën in het zwembadwater. Het water in het zwembad wordt van een zoutwatersysteem niet zout, het zwembadzout wat in het systeem gaat wordt omgezet in koperionen en een laag gehalte natuurlijk chloor.

Bestel nu opzetzwembaden bij De Boer Drachten

Het bestellen van een opzetzwembad doe je eenvoudig en snel bij De Boer Drachten. Bij De Boer Drachten bezorgen wij al je bestellingen boven €75,- euro gratis bij je thuis. Als je vandaag vóór 16:00 je bestelling plaatst, kun je morgen al een duik nemen in je gloednieuwe opzetzwembad. Betaal je liever achteraf? Dat is bij ons mogelijk via Afterpay en PayPal. Haal je liever je bestelling bij ons op? Ook dat kan! Vanaf 2 uur na het plaatsen van je bestelling staat alles voor je klaar! Mocht je bestelling toch niet helemaal zijn wat je er van verwacht, dan kun je deze zonder probleem binnen 14 dagen na de besteldatum bij ons retourneren.

Heb je nog vragen over opzetzwembaden? Neem dan contact met ons op. Wij hebben verschillende zwembad specialisten die je graag verder helpen met al je vragen over de opzetzwembaden.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw