menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zwembad accessoires

Intex Zwembaden Accessoires

Zwembad accessoires

Zwembad accessoires maken jouw zwembad helemaal af. De juiste accessoires zorgen voor meer comfort en daarmee meer zwemplezier. Voor de onderhoud van jouw zwembad zijn zwembad accessoires noodzakelijk. Denk hierbij aan zwembad afdekzeilen, zwembad ondergrondzwembadtrappen, bekerhouders, zwembadverwarming en nog veel meer. Tip van de Boer: bekijk ook eens onze Intex zwembaden. Voor heerlijke verkoeling op warme zomerdagen is een zwembad van Intex geen overbodige luxe.

Lees meer...
233 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Zwembad Accessoires

Voor een zwembad bestaan diverse accessoires. Zo zijn er afdekzeilen om je zwembad te beschermen tegen vuil en grondzeilen om de bodem van het zwembad te beschermen. Daarnaast zijn er ladders om gemakkelijker in het zwembad te komen, verlichting om extra sfeer in het zwembad te brengen en verwarming om de temperatuur van het water te verhogen.

De Boer heeft jarenlange ervaring met zwembaden en kunnen u adviseren welke zwembad accessoires u nodig heeft om uw zwembad goed te onderhouden. De zwembad accessoires zijn bij de Boer stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. We werken alleen met duurzame materialen. De accessoires zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar of kunnen direct bij u worden afgeleverd.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw