menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Zwembad accessoires

Zwembad accessoires

Zwembad accessoires maken jouw zwembad helemaal af. De juiste accessoires zorgen voor meer comfort en daarmee meer zwemplezier. Voor de onderhoud van jouw zwembad zijn zwembad accessoires noodzakelijk. Denk hierbij aan zwembad afdekzeilen, zwembad ondergrondzwembadtrappen, bekerhouders, zwembadverwarming en nog veel meer. Tip van de Boer: bekijk ook eens onze Intex zwembaden. Voor heerlijke verkoeling op warme zomerdagen is een zwembad van Intex geen overbodige luxe.

Lees meer...

Zwembad Accessoires

Voor een zwembad bestaan diverse accessoires. Zo zijn er afdekzeilen om je zwembad te beschermen tegen vuil en grondzeilen om de bodem van het zwembad te beschermen. Daarnaast zijn er ladders om gemakkelijker in het zwembad te komen, verlichting om extra sfeer in het zwembad te brengen en verwarming om de temperatuur van het water te verhogen.

De Boer heeft jarenlange ervaring met zwembaden en kunnen u adviseren welke zwembad accessoires u nodig heeft om uw zwembad goed te onderhouden. De zwembad accessoires zijn bij de Boer stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. We werken alleen met duurzame materialen. De accessoires zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar of kunnen direct bij u worden afgeleverd.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw