menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Afdekzeil zwembad kopen? - Bestel nu!

Afdekzeil Zwembad

Ben je op zoek naar een afdekzeil? Zwembad afdekzeilen zijn aan te raden voor iedere zwembadeigenaar. Een zeil zorgt er namelijk voor dat je zwembadwater beschermd wordt door vuil dat door de wind mee komt. Een afdekzeil heeft ook nog als voordeel dat het zwembadwater minder snel afkoelt. In het assortiment van De Boer Drachten vind je zeilen van bekende merken zoals Bestway, Intex en Infinity Spa. Zoek je nog een afdekzeil? Zwembad specialist De Boer Drachten helpt je graag!

Lees meer...
30 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Een afdekzeil voor je zwembad

Een afdekzeil voor je zwembad is aan te raden wanneer je een opzetzwembad of opblaaszwembad in de tuin hebt staan. Een afdekzeil heeft verschillende voordelen. Het zorgt er voor dat wanneer het zwembad niet gebruikt wordt er geen vuil in het water kan komen. Losgewaaide bladeren hebben dus geen kans om in het zwembadwater te komen. Ook houdt een zwembadzeil de warmte van het water beter vast. Zorg er dan ook voor dat jet het zwembad afdekt met een afdekzeil. Zwembad water zal wanneer je weer in het water na een uurtje nog warm zijn.

Een zwembad afdekzeil van bekende merken

In ons ruime assortiment met zwembad afdekzeilen vind je zeilen van bekende merken zoals Intex en Bestway. Beide merken zijn gerenommeerde merken op het gebied van zwembaden. Al jaren worden de producten op de Nederlandse markt verkocht en ook al jaren verkoopt De Boer Drachten diverse producten van deze merken.

Intex afdekzeil

Intex is een bekend zwembadmerk wat al jaren actief is op de markt. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende producten van Intex. Niet alleen hebben wij zwembaden, ook voldoende accessoires zoals filterpompen, zwembad speelgoed en verschillende onderhoudsproducten.

Bestway zwembad afdekzeil

Wanneer je een Bestway zwembad hebt wil je natuurlijk ook van dit merk een afdekzeil. Zwembad merk Bestway is net zoals Intex een bekend merk op zwembad gebied. Bestway produceert verschillende vrijetijdsartikelen, niet alleen zwembaden maar ook opblaasbare Spa’s.

Een zomer of winterzeil over je zwembad

Naast de basis afdekzeilen voor je zwembad zijn er ook zogenoemde zomer of winterzeilen. Beide zeilen kan je vinden bij De Boer Drachten.

Een zomerkleed voor je zwembad

Een zogenoemd zomerkleed of zomerzeil is een afdekzeil van je zwembad welke een extra verwarmende functie heeft. Het noppenfolie voor over je zwembad zorgt voor een goede isolatie van het zwembadwater. Anders dan een afdekzeil zweeft het zomerkleed op het zwembadwater. Als de zon op het noppenfolie schijnt, geeft het zeil zelf weer warmte af aan het zwembadwater. Het water onder het zeil verdampt ook nog eens een stuk minder snel waardoor je minder vaak water hoeft bij te voegen.

Andere voordelen van een afdekzeil voor zwembad modellen is dat algvorming minder wordt. Hierdoor hoeft er in het zwembadwater weer minder chloor en andere producten gebruikt te worden.

Een winterzeil

Een winterzeil is aan te raden voor iedereen die een opzetzwembad een heel jaar door wil laten staan. In de wintermaanden is het buiten vaak koud en daardoor koelt het zwembadwater snel af. Een solar zwembadzeil komt in verschillende vormen en afmetingen. Het winterkleed beschermt het zwembad tegen losgekomen bladeren en ander vuil. Fijn, want zo hoef je in het voorjaar minder schoon te maken.  Ook heeft het zeil een isolerende werking en wordt de kans op algengroei en bacterievorming ook een stuk minder!

Hoe afdekzeil op zwembad leggen?

Ben je gegaan voor een traditioneel afdekzeil? Zwembad afdekzeilen kunnen gemakkelijk om het zwembad worden geplaatst. Vaak zitten deze zwembadhoezen vast aan de rand van het zwembad. Je kan ze gemakkelijk over elke rand heen trekken. Je kan het geheel strakker aan trekken door het elastiek wat in het zeil zit aan te trekken. Voor extra stevigheid kan je het elastiek vast binden aan het frame van het zwembad.

Een solar afdekzeil kan je gewoon op het zwembadwater leggen. Deze zomer en winterzeilen kan je nergens aan vast maken. Ook hebben deze zeilen voor je zwembad geen elastiek waarmee je alles kan vastmaken. Een zomer- of winterkleed drijft juist op het zwembadwater.

Welk afdekzeil voor mijn zwembad?

Gewone afdekzeilen zijn geschikt voor het allround gebruik. Wanneer je je opblaaszwembad of opzetzwembad wil afdekken is het belangrijk dat het zeil net wat groter is dan het zwembad. Zo zorg je er voor dat er wat overhang is aan alle zijkanten. Vaak zijn de zeilen voorzien van kleine openingen. Hierdoor blijft het geheel ‘ademen.’ De kleine openingen zorgen er ook voor dat wanneer het regent het regenwater kan worden afgevoerd en niet blijft liggen.

Verschillende afmetingen

Of je nu een rond zwembad of een rechthoekig zwembad hebt, wij hebben voor jou een passend afdekzeil. Zwembad afmetingen zijn een belangrijke indicator om aan te houden wanneer je een klassiek model zwembad cover zoekt. In ons uitgebreide aanbod hebben wij onder andere zwembadzeilen in de volgende afmetingen:

  • Ø 305 cm
  • Ø 370 cm
  • Ø 427 cm
  • 262 x 175 cm
  • 410 x 226 cm

Staat de afmeting er niet bij waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op over het afdekzeil. Zwembad merken kunnen nog wel andere maten op voorraad hebben. Wij zoeken graag voor je uit of een afdekzeil leverbaar is.

Afdekzeil zwembad kopen?

Wil je een afdekzeil voor je zwembad kopen? Bij ons kan dat gemakkelijk online. Op onze website hebben wij ons uitgebreide aanbod met zwembadproducten staan. Bekijk en vergelijk gemakkelijk de zwembadcovers van Intex en Bestway. Wanneer je de cover voor 20:00 uur besteld leveren wij hem vaak al de volgende dag. Bij besteding vanaf 75 euro doen wij dat ook nog eens geheel gratis.

Heb je toch nog vragen over een afdekzeil? Zwembad specialisten staan voor je klaar in onze winkel om je te adviseren. Ook zijn wij 6 dagen per week telefonisch en per mail bereikbaar voor al je vragen. Twijfel niet langer en bestel snel je afdekzeil. Zwembad plezier is gegarandeerd!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw