menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zwembad koppelstukken kopen? - Uitgebreid assortiment

Zwembad koppelstukken

Zwembad koppelstukken gebruik je bijvoorbeeld om je zwembad filterpomp aan een zwembad aan te sluiten. Op zoek naar het juiste koppelstuk voor jouw zwembad? Bij De Boer Drachten hebben we in ons ruime assortiment alles wat je nodig hebt om jouw zwembad op te zetten. Dus ook zwembad koppelstukken voor Intex en Bestway zwembaden.

Lees meer...
24 artikelen gevonden
Sorteer op:
ABS Verbindingspijpje
ABS Verbindingspijpje
vanaf  € 4,92 (per stuk)
(1)
Vergelijken (0)

Zwembad koppelstukken

Intex zwembad koppelstukken gebruik je om een zwembadslang aan te sluiten op je zwembad en zwembad accessoires. Dus bijvoorbeeld wanneer je een filterpomp wilt aansluiten op een opzetzwembad. Deze koppelstukken worden vaak meegeleverd met de accessoires, maar dit is niet altijd  het geval. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat deze koppelingen slijten. Deze aansluitingen zijn te verkrijgen per stuk en in sets van twee. Om een slang met een verbinding van 32 mm aan te sluiten op een zwembad va 38 mm heb je al twee koppelstukken nodig. Dit is iets om te onthouden wanneer jij je Intex zwembad  koppelstukken besteld.

Intex koppelstukken

Intex koppelstukken komen zijn er om slangen van 32 mm op zwembaden van 38 mm aan te sluiten. Dit zijn de meest gangbare aansluitingen voor op zwembad filterpompen, warmtepompen, slangen en andere accessoires. 

Bestway koppelstukken

De zwembad  koppelstukken kunnen ook voor accessoires voor Bestway gebruikt worden. Veel Bestway slangen komen voor in het formaat van 32 mm, terwijl het ook voorkomt dat Bestway opblaas, of opzet zwembaden een aansluitmaat van 38 mm hebben. Door van een zwembad koppelstuk gebruik te maken, sluit je bijvoorbeeld eenvoudig een 32 mm slang aan op een zwembad met een aansluiting van 38 mm.

Zwembad koppelstukken kopen bij De Boer Drachten

Voor al je zwembad koppelstukken kun je terecht bij De Boer Drachten. Bestel eenvoudig je zwembad koppelstuk op onze website. Vandaag je zwembad koppelstuk besteld? Dan heb je hem morgen al in huis. Kom je liever direct langs? Dat kan natuurlijk ook in onze winkel in Drachten. Heb je vragen over het gebruiken van een zwembad koppelstuk? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. In ons assortiment hebben we naast verschillende soorten zwembad koppelstukken, ook zwembad accessoires zoals slangen, filterpompen, en warmtepompen. Zo bestel je alles wat je voor je zwembad nodig hebt gemakkelijk in één keer.
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw