menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zwembadonderdelen kopen? - Ruime voorraad!

Zwembadenonderdelen

Zwembadonderdelen zijn onmisbaar voor elk type zwembad. Of het nu gaat om een kapot onderdeel of een onderdeel dat je kwijt bent, wij hebben voldoende aansluitingen, adapters, reparatiekits, verbindingsstukken, verloopstukken en filterslangen op voorraad. Wanneer je de bestelling met de onderdelen voor 20:00 uur plaatst, zorgen wij ervoor dat de zwembadonderdelen de volgende dag al worden bezorgd.

Lees meer...
77 artikelen gevonden
Sorteer op:
ABS Verbindingspijpje
ABS Verbindingspijpje
vanaf  € 2,48 (per stuk)
(1)
Vergelijken (0)

Zwembadonderdelen voor elk zwembad

Zwembadonderdelen vind je bij De Boer Drachten voor elk zwembad. In ons uitgebreide assortiment met zwembadproducten verkopen wij de merken Bestway en Intex. Hiervoor hebben wij ook de meest gangbare zwembad onderdelen in ons assortiment. Naast zwembadonderdelen van de merken Bestway en Intex hebben wij ook verschillende slangadapters van Summer Fun.

Wanneer je zwembad opzetten?

Voordat je je zwembad wil opzetten is het belangrijk om te kijken naar de zwembadonderdelen. Zijn deze allemaal nog intact en ben je er geen kwijtgeraakt?  Het is goed om even de aansluitingen en adapters van de zandfilterpompen en cartridge filterpompen te controleren.

Er wordt aangeraden om je zwembad op te zetten wanneer het buiten tussen de 10 en 15 graden Celsius is. Een opzetzwembad kan je al halverwege april opzetten. Een groot voordeel van het vroeg opzetten is dat je nog voldoende tijd hebt om zwembad onderdelen te bestellen. Voordat de zomer echt begint heb jij alles al in huis. Zo loop je ook geen zwembadonderdelen mis.

Zwembadonderdelen voor bij een zwembadpomp

Zwembadonderdelen zijn belangrijk wanneer je naast je opblaaszwembad of opzetzwembad ook nog een pomp wil aansluiten. Heb je een Bestway opzetzwembad en wil je een Intex pomp gaan gebruiken? Dan heb je zogenoemde koppelstukken nodig welke dit mogelijk maken. In onderstaande video leggen wij uit hoe je gemakkelijk de koppelstukken aansluit op je opzetzwembad.

Bij het kopen van een zwembadpomp is het dus belangrijk om naar het koppelpunt te kijken. Bij een aantal zwembadmerken is de doorsnede 38 mm en bij anderen is het 32 mm. Let er bij de aanschaf van de zwembadonderdelen dan ook op dat deze afmetingen matchen met elkaar.

Zwembad onderdelen van bekende merken

In het aanbod met zwembadonderdelen bij De Boer Drachten vind je artikelen van bekende zwembad merken. Wij hebben Bestway zwembad onderdelen maar ook Intex onderdelen voor je zwembad. Heb je een ander zwembadmerk en ben je op zoek naar onderdelen? Kijk dan goed naar de maten. Elk zwembadmerk komt met een eigen maatvoering waardoor niet elk onderdeel altijd goed zal passen. Let hier goed op wanneer je zwembadonderdelen wil kopen.

Zwembadonderdelen kopen

Ben je op zoek naar zwembadonderdelen? In ons ruime assortiment met onderdelen voor je zwembad zal je ze zeker vinden. Wij hebben adapters, koppelingen, o-ringen en meer van bekende zwembadmerken. Weet je niet zeker welk zwembad onderdeel jij nodig bent? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan 6 dagen in de week telefonisch en per mail voor je klaar.

Wil je liever de zwembad onderdelen in het echt komen bekijken? Je bent van harte welkom om langs de komen bij De Boer Drachten. Onze zwembadspecialisten helpen je graag verder met al je zwembad gerelateerde vragen.

Heb je online de onderdelen kunnen vinden welke je nodig bent? Bestel dan voor 20:00 uur, dan heb je morgen de zwembadonderdelen al in huis!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw