menu
  • excl.
  • incl.
BTW

STIHL robotmaaiers

STIHL robotmaaiers

Robotmaaiers van STIHL zorgen moeiteloos voor een perfect gazon. Ervaar het gemak van automatisch grasmaaien. De robotmaaiers van STIHL zijn snel, stil en effectief voor een verzorgd gazon. Daarnaast zijn de robotmaaiers makkelijk te bedienen, ook met een app. Deze robotmaaiers zijn geschikt voor kleine, middelgrote en grote gazons. Bij De Boer Drachten vind je verschillende type robotmaaiers van het merk STIHL.

Lees meer...
3 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

STIHL robotmaaier kopen: waar moet je op letten?

Kies een robotmaaier op basis van de grootte van jouw gazon. En wat is je budget? We geven je tips bij het kopen van een robotmaaier die het beste aansluit op jouw wensen.

Gazonoppervlakte

Tot 1.000 m²

Deze robotmaaiers zorgen er autonoom voor dat je grasperk altijd perfect onderhouden is. De MI 422 P + MI 442 PC robotmaaier die met een krachtige accu uitgerust is, kan grasvelden tot 1.000 m² en hellingen tot 40% aan. Daarnaast kan je de MI 442 PC met een app aansturen.

Van 1.000 tot 3.000 m²

Deze robotmaaiers (MI 632 + MI 632 C) maaien in geen tijd oppervlakken tot 3000 m². Daarnaast beslist de robotmaaier zelfstandig of hij een afgebroken maaibeurt (bijv. omwille van de regen) op een later moment inhaalt.

Van 2.000 tot 4.000 m²

De robotmaaiers van de reeks MI 632 voor grote oppervlakken werden al meermaals in consumententests en door designexperts bekroond. De modellen MI 632 P + MI 632 PC maaien met hun krachtige accu volledig automatisch oppervlakken tot 4.000 m².

Voordelen STIHL robotmaaiers

Kies je voor een robotmaaier van STIHL, dan kies je voor gemak, weinig onderhoud en optimaal resultaat. Daarnaast beschikken deze grasmaaiers ook over de nieuwste technologie: je kan de robotmaaiers besturen met een app. Let op! Alleen de C-modellen zijn geschikt voor bediening met smartphone of tablet.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw