menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Stofzuigers

Stofzuigers en nat- en droogzuigers

Stofzuigers

Bent u op zoek naar een stofzuiger? De Boer Drachten biedt u een breed assortiment stofzuigers. De zuigers zijn geschikt voor thuisgebruik tot en met professioneel gebruik en alles ertussen. Onze stofzuigers zijn van bekende kwaliteitsmerken, zoals Eurom, Metabo, Viper en Nilfisk. Bij de meeste stofzuigers vindt u ook een passend aanbod stofzuigerzakken en filters.

Lees meer...
127 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Nat- en droogzuigers

Naast de standaard droogzuiger, ofwel de stofzuiger, hebben we ook nat/droogzuigers. Deze zuigers kunnen zowel stof als vloeistoffen opzuigen. Standaard werken deze zuigers met een HEPA filter en niet met een traditionele stofzuigerzak. Hetgeen wat wordt opgezogen komt door het filter, in een reservoir terecht. De grootte van dit reservoir bepaald hoeveel u op kunt zuigen.

Onze merken

In ons assortiment zitten stofzuigers van EUROM, Nilfisk, Viper (by Nilfisk) en Metabo. De stofzuigers van Viper zijn geschikt voor thuisgebruik. De zuigers van Eurom en Metabo zijn geschikt voor thuisgebruik tot en met semi-professioneel gebruik. Voor professioneel gebruik hebben we de collectie van Nilfisk. Deze stofzuigers zijn ook geschikt voor industriële toepassingen. Ook hebben we een aszuiger, speciaal geschikt voor verhitte stoffen.

Over De Boer

De Boer Drachten is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap en schoonmaakgereedschap. In ons assortiment vindt u naast stofzuigers, ook bezems, vegers, borstels, schrobmachines en nog veel meer. Ook voor tuingereedschap bent u bij ons aan het juiste adres!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw