menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Trampolines

Trampolines van de Boer

Trampolines

Overweeg je een trampoline te kopen? Met een trampoline heb je urenlang springplezier. Daarnaast is de veiligheid van jouw kinderen onze prioriteit. Al onze trampolines voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Wij hebben een groot assortiment trampolines op voorraad. In diverse maten en kleuren. Ook voor trampoline onderdelen ben je bij ons aan het juiste adres. Hier moet je denken aan veiligheidsnetten, beschermranden, afdekhoezen etc.

121 artikelen gevonden
Sorteer op:
Berg Talent 300 + Safety Net, Groen
Berg Talent 300 + Safety Net, Groen
€ 271,90 (per stuk)
(3)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Trampoline kopen

Veiligheid

Zoals gezegd is de veiligheid van jouw kinderen onze prioriteit. Al onze trampolines voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Het staal welke gebruikt wordt in de trampolines is van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is de beschermrand bestand tegen elk weertype. Hierdoor kan de trampoline langdurig buiten blijven staan. De trampolines van de Boer Drachten gaan jarenlang mee.

 

Veiligheidsnet

Om nog meer veiligheid te bieden is er de mogelijkheid een veiligheidsnet bij de trampoline aan te schaffen. Er zijn ook bij ons trampolines te koop die al uitgerust zijn met een veiligheidsnet.

 

Randkussen

Voor extra veiligheid zijn onze trampolines allemaal uitgerust met een randkussen. Het trampolinekussen wordt strak om de buitenbuis en de veren gespannen om niet tijdens het springen een voet tussen de veren te krijgen of om de val te breken.

 

Salta trampolines

Met een Salta trampoline kies je voor een veilige en degelijke trampoline. Wij hebben een groot assortiment Salta trampolines die geschikt zijn voor elke tuininrichting. Aarzel dus niet en bekijk onze Salta trampolines.

 

Berg trampolines

Eén ding is zeker, kies je voor Berg dan kies je voor kwaliteit en veiligheid! Wij hebben diverse soorten Berg trampolines in ons assortiment die zijn verdeeld over verschillende groepen. Bij elke groep hoort een andere trampoline. Benieuwd? Neem een kijkje bij de Berg trampolines.

 

Trampoline onderdelen

Het kan voorkomen dat er schade of slijtage aan je trampoline ontstaat. Hiervoor wil je natuurlijk een oplossing. Daarom ben je voor trampoline onderdelen ook bij ons aan het juiste adres. Hier moet je denken aan veiligheidsnetten, beschermranden, afdekhoezen etc.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw