menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Trampolines

Trampolines van de Boer

Trampolines

De Boer Drachten heeft meer dan 150 trampolines voorradig. Daarmee zijn wij de “Trampoline Specialist” van het noorden. U heeft bij ons ruime keuze uit kwalitatieve en hoogwaardige trampolines. Wanneer u op zoek bent naar accessoires voor uw trampoline zoals; veiligheidsnetten, beschermranden en onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Bij ons vindt u trampolines van de meest bekende merken zoals Berg en Salta

127 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Trampoline kopen

De trampolines van de Boer Drachten gaan jarenlang mee. Het frame en de veren van al onze Berg en Salta trampolines zijn van goede kwaliteit. De meeste Berg en Salta trampolines zijn voorzien van een beschermrand waarvan de dikte oploopt. De veren zijn hierdoor goed overlapt waardoor de voeten van de kinderen er niet tussen komen. Daarnaast is de beschermrand bestand tegen elk weertype. Hierdoor kan hij langdurig  buiten blijven staand.

 

Veiligheid Trampolines

Wanneer u een trampoline aanschaft is de veiligheid van uw kind onze prioriteit. Al onze trampolines voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Het staal welke gebruikt wordt in de trampolines is van uitstekende kwaliteit.

 

Omdat de beschermrand over de gehele breedte dezelfde dikte heeft kunnen uw kinderen zich niet bezeren. Al onze trampolines hebben een bijpassende rand die aan de strengste veiligheidseisen voldoen.

 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw