menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Berg en Salta Trampolines

Trampolines

Trampolines

Met meer dan 150 trampolines op voorraad zijn wij “De Trampoline Specialist” van het noorden. Bij ons heeft u een keuze uit hoogwaardige en kwalitatieve trampolines. Voor accessoires zoals veiligheidsnetten, beschermranden en onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Alles is direct uit voorraad leverbaar.

In ons assortiment vindt u trampolines van bekende merken zoals Berg en Salta.

Deboer-Speelgoed-trampolines
Speelgoed-Trampoline-Toebehoren
Speelgoed-Trampoline-Outlet

Berg en Salta Trampolines

Trampolinespringen is leuk en immens populair bij kinderen maar natuurlijk ook bij volwassenen. 

Er zijn diverse trampolines verkrijgbaar, we kennen natuurlijk allemaal de ronde en de rechthoekige trampolines. De voordelen op een rijtje: Voor extra veiligheid kunt u kiezen voor een inground trampoline. Wij raden voor jonge kinderen altijd een inground trampoline aan. Een ronde trampoline is ook veiliger dan een rechthoekige trampoline dat komt omdat je met een ronde trampoline tijdens het springen je makkelijker terug naar het midden springt. Een rechthoekige trampoline heeft daarentegen veel minder ruimte nodig. 

 

Veilig op de trampoline

Voor extra veiligheid zijn onze trampolines allemaal uitgerust met een randkussen. Het trampolinekussen wordt strak om de buitenbuis en de veren gespannen om niet tijdens het springen een voet tussen de veren te krijgen of om de val te breken. 

Om nog meer veiligheid te bieden kunt u een veiligheidsnet bij u trampoline aanschaffen. Er zijn ook bij ons trampolines te koop die al uitgerust zijn met een veiligheidsnet. 

Wij wensen u en uw kinderen veel springplezier toe op 1 van onze trampolines.

 

Buitenspeelgoed bij De Boer Drachten

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw buitenspeelgoed! Niet alleen hebben we een breed assortiment trampolines, maar ook houten speelhuisjes, zwembaden, skelters, traptractors, elektrische speelgoedvoertuigen en meer!

 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw