menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Trilplaten

Trilplaten

Bent u op zoek naar een trilplaat? Dan bent u bij de Boer Drachten aan het juiste adres. Trilplaten zijn geschikt voor het verdichten van grind en zand en trilwerkzaamheden bij aanleg van opritten, terrassen etc. Wij leveren trilplaten van Lumag en Altrad Fort. De machines zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Lees meer...
4 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Trilplaten

Een trilplaat wordt gebruikt om een dichtere pakking van mengsels te krijgen. U kunt de trilplaat gebruiken bij de aanleg van een weg, een stoep zodat de tegels niet verzakken, een oprit, het aantrillen van bestrating of het trillen van beton. De trilplaat is voorzien van een motor die ervoor zorgt dat het trilmechanisme wordt aangedreven (een aandrijfriem verbind de motor met het trilmechanisme). 


Werkplaats
De Boer Drachten beschikt over een vakkundige werkplaats met veel verstand van tuin- en parkmachines, buitenboordmotoren en quads. Onze monteurs kunnen uw machine repareren en onderhouden. Ook garantiereparaties, worden veelal gewoon in onze werkplaats uitgevoerd. Bent u niet in staat om uw machine te brengen? Wij kunnen hem ook afhalen en terugbrengen na reparatie.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw