menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Puntdraad kopen? - Gratis verzending!

Gaas

Wil je gaas kopen? Wij hebben diverse soorten en maten. Het is ideaal voor de afrastering van weilanden en tuinen. Bij de Boer Drachten vind je verschillende soorten gaashekwerk. Welke je kiest, is onder meer afhankelijk van het type dier dat je houdt. Op deze pagina zie je het complete aanbod. Hulp nodig? Neem contact op met onze specialisten. Indien je weet wat je nodig hebt, kun je het gaas direct bestellen.

Lees meer...
18 artikelen gevonden
Sorteer op:
Thibo Tuingaas
Thibo Tuingaas
vanaf  € 109,76 (per 25 meter)
Hitmetal Kippengaas - 25 x 0,8 MM
Hitmetal Kippengaas - 25 x 0,8 MM
vanaf  € 70,40 (per 50 meter)
Hitmetal Kippengaas - 50 x 1,0 MM
Hitmetal Kippengaas - 50 x 1,0 MM
vanaf  € 59,25 (per 50 meter)
Hitmetal Kippengaas (Voliéregaas) 13 x 0,7 mm
Hitmetal Kippengaas (Voliéregaas) 13 x 0,7 mm
vanaf  € 60,34 (per 25 meter)
Casanet Voliéregaas Groen
Casanet Voliéregaas Groen
vanaf  € 213,33 (per 25 meter)
Schapengaas Licht
Schapengaas Licht
vanaf  € 57,37 (per rol)
Schapengaas (Zwaar) - De Boer
Schapengaas (Zwaar) - De Boer
vanaf  € 227,07 (per rol)
(1)
Vergelijken (0)

Gaas voor een betrouwbaar hekwerk

In ons assortiment vind je een uiteenlopend aanbod van gaas, geschikt voor de afrastering van een weide of als tuinafscheiding. Meestal is het gemaakt van metaal of aluminium, ideaal materiaal voor een stevig hekwerk. Dit zijn de belangrijkste soorten die je bij de Boer Drachten kunt kopen:

  • Afrasteringgaas
  • Kippengaas
  • Volieregaas
  • Schapengaas
  • Tuingaas
  • Konijnengaas

Kippen- en schapen gaas

Een van de meest verkochte soorten gaas uit ons assortiment is schapengaas. Dit type heeft aan de onderkant een fijnmazige vorm, terwijl de mazen op grotere hoogte steeds minder fijn worden. Daarom is het uitermate geschikt om lammeren te houden. In onze webwinkel tref je verschillende opties voor schapen aan. Zo is er een lichtgewicht variant, maar ook zwaarder gegalvaniseerd gaas. Wil je een kippenren aanleggen of vernieuwen? Kijk dan naar het kippen gaas dat we in diverse variaties beschikbaar hebben.

Voliere gaas voor vogels

Welk gaas heb je nodig voor het houden van vogels? Een voliere kun je natuurlijk het best opbouwen met volieregaas. Dit wordt ook wel vogelgaas genoemd.  De maaswijdte die je kiest moet passen bij het soort vogel. Wat grotere vogels, waaronder papegaaien, hebben genoeg aan 50 mm. Parkieten en diverse tropische vogels vragen om wat kleinere mazen van ongeveer 13 mm. Je kunt kiezen voor zowel verzinkt als geplastificeerd voliere gaas.

Gaas op rol of per paneel

Ga je tuin gaas of een afrastering rondom een weide aanleggen? Je hebt de keuze uit een gaaspaneel of je koopt gaas op rol. Panelen zijn makkelijk te monteren op een raamwerk, dat je zelf kunt maken met palen. Een rol monteren is vanzelfsprekend niet heel anders, je hoeft het gaas alleen maar uit te rollen en vast te zetten. Voor de tuin is het handig om groen als kleur te kiezen. Je kunt dan eenvoudig klimplanten laten groeien, zodat het hekwerk nauwelijks nog opvalt. De meeste rollen gaas zijn te koop per 25 of 50 meter. 

Maak het hekwerk compleet

Natuurlijk heb je aan een gaaspaneel of rol niet genoeg. Voor een compleet hekwerk heb je ook palen nodig. Bekijk hiervoor bijvoorbeeld onze gecreosoteerde palen. Als toegangspoort voor de weide is het handig om ook een gegalvaniseerd landhek te plaatsen. Het bouwen van een gaashekwerk is niet heel ingewikkeld, zolang je maar beschikt over het juiste gereedschap. Hulp nodig? Wij geven je graag advies bij de aanleg.

Bestel gaas eenvoudig online

Dankzij ons grote assortiment is de kans groot dat je hier gaat vinden wat je zoekt. Wil je meer advies hebben voor je gaat kopen? Bel ons tijdens openingstijden, of stuur ons een bericht. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je moeiteloos adviseren. Geen hulp nodig? Bestel dan nu direct online je gaas!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw