menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Grastrimmers en kantenmaaiers

Kantenmaaiers, grastrimmers en bosmaaiers

Op moeilijk terrein en vooral overal waar de grasmaaier niet bij kan, zijn kantenmaaiers, grastrimmers of bosmaaiers een oplossing. Of u nu kiest voor een elektrische kantenmaaier een bosmaaier of een kantenmaaier op accu u vindt altijd de juiste maaier binnen het brede assortiment van de Boer Drachten, ook voor de professional. Wij hebben een ruime keus uit merken zoals Stihl, PowerWorks, Stiga en Honda.

Lees meer...
292 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
Stihl Gordel
Stihl Gordel
€ 14,18 € 9,91 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
actie
Greenworks Accu Trimmer 24 Volt
Greenworks Accu Trimmer 24 Volt
vanaf  € 43,79 € 26,27 (per stuk)
Vergelijken (0)

Bosmaaiers, grastrimmers en kantenmaaiers bij de Boer

Afhankelijk van het motorvermogen en het snijgereedschap zijn de mogelijkheden uiteenlopend: van maaien langs grasperken tot het rooien van dicht struikgewas. Ongeacht of u een particuliere of professionele gebruiker bent en welke aandrijving u ook kiest, u vindt binnen het ruime assortiment van de Boer Drachten ongetwijfeld de machine die bij u past.

De accu kantenmaaiers zijn licht en gebruiksvriendelijk, waardoor het maaien vlot verloopt. Ze bieden bovendien volledige bewegingsvrijheid zonder kabel of storende uitlaatgassen. Door de stille motor kunt u werken zonder de buren te storen. 

Wegranden, glooiingen, aanplantingen daar waar professionals hardnekkig gras en wild struikgewas moeten temmen, zijn de professionele bosmaaiers de juiste oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vermogenscategorieën en uitvoeringen. Ze maaien snel en efficiënt. 

Ontdek ook ons brede assortiment accessoires en snijgarnituren voor uw kantenmaaier, grastrimmer of bosmaaier.

Beschermende kleding

Tijdens het werken met een bosmaaier is in elk geval aan te raden om een lange broek te dragen. Tussen het gras kan best nog wel eens een kiezeltje liggen die omhoog schiet. Ook zand kan door de kracht van de maaier nog hard tegen uw been aankomen. Dichte schoenen zijn dan ook meer dan welkom. Ook gezichtsbescherming is bij het gebruik van een bosmaaier erg belangrijk.

Werkplaats

De Boer Drachten beschikt over een vakkundige werkplaats met veel verstand van tuin- en parkmachines, buitenboordmotoren en quads. Onze monteurs kunnen uw machine repareren en onderhouden. Ook garantiereparaties, worden veelal gewoon in onze werkplaats uitgevoerd. Bent u niet in staat om uw machine te brengen? Wij kunnen hem ook afhalen en terugbrengen na reparatie.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw