menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Handgrasmaaier kopen? 🌱

Handgrasmaaier

Een handgrasmaaier is de ideale oplossing voor iedereen met een klein gazon. Met de handmaaier maai je het gras op een duurzame manier. In ons ruime assortiment vind je kooimesmaaiers terug van de merken FISKARS, Gardena en STIGA. Vertrouwde merken met een hoog prijs-kwaliteit niveau. Wij hebben de verschillende modellen ruim op voorraad. Ben je op zoek naar een model met opvangbak, een kleine of juist een grote snijbreedte? Wij hebben de betere keuze handgrasmaaier voor jou.

Lees meer...
9 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Alles wat je wil weten over de handgrasmaaier

De handgrasmaaier is in ons uitgebreide assortiment met grasmaaiers het meest simpele model. Wel komt deze simpele maaier met een groot aantal voordelen. Zo is de handmaaier snoerloos, je hoeft dus geen stopcontact in de buurt te hebben. Ook heb je geen benzine nodig of een opgeladen accu om hem te gebruiken. Wel moet je de kooimesmaaier aanduwen. Dat vergt in vergelijking met een aantal andere modellen wel meer inspanning.

Handgrasmaaiers van bekende merken

Een handgrasmaaier vind je in ons aanbod van verschillende bekende merken. Deze merken staan ieder voor een hoge prijskwaliteit verhouding en worden al jaren door de Boer verkocht.

GARDENA handgrasmaaiers

Gardena is een bekend en toonaangevend merk op de Europese markt wanneer het gaat om hoogwaardige tuingereedschappen. Gardena biedt haar gebruikers innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. De Gardena handgrasmaaier 330 uit ons assortiment is een erg populair model en ideaal voor mensen met een stadstuin. Deze kleine behendige kooimesmaaier is fluisterstil en heeft geharde messen van kwaliteitsstaal met een antikleefcoating.

FISKARS hand grasmaaier

FISKARS is de oudste onderneming in Finland en bestaat inmiddels al meer dan 350 jaar! In het aanbod van de Boer Drachten vind je verschillende tuingereedschappen van het merk terug. De FISKARS kooimesmaaiers zijn naar comfort uitgerust. Zo wordt het grasmaaien voor jou een feestje.

STIGA handmaaiers

Wanneer je op zoek bent naar de beste handgrasmaaier dan is het merk STIGA zeker een overweging waard. De maaiers van STIGA hebben 5 gebogen messen om je gazon zo strak en nauwkeurig mogelijk te maaien.

Wanneer gras maaien?

Begin maart kan je de handgrasmaaier uit de garage halen om voor de eerste keer het gras te maaien. Zorg er wel voor dat de temperatuur op dat moment boven 0 is en dat ook na de maaibeurt blijft. In maart en ook in april groeit het gras nog niet zo hard. Het is dan voldoende om na twee weken weer eens met de hand grasmaaier je gazon te maaien. In de zomerse maanden, mei tot augustus, is het nodig om 1 a 2 keer per week te maaien. Houd er wel rekening mee dat de volle zon voor uitdroging van het gras kan zorgen. In september neemt de zon weer af en zal het gras ook minder snel groeien. Tot november is het dan ook voldoende om weer een keer in de twee weken te maaien.

De handgrasmaaier vs. andere grasmaaiers

Zoals eerder genoemd komt de handgrasmaaier met meerdere voordelen. In vergelijking met de accu grasmaaier hoef je je nooit zorgen te maken of de accu wel opgeladen is. Je weet met een handmaaier altijd dat deze start. Een handmaaier is anders dan de elektrische variant snoerloos. Geen gedoe met snoeren welke in de weg liggen tijdens het maaien. De handgrasmaaiers zijn daarnaast ook milieuvriendelijk. Er hoeft geen benzine te worden gebruikt wat natuurlijk in een motormaaier wel nodig is. Al met al heb je met de handgrasmaaier een milieuvriendelijke, geluidloze en snoerloze grasmaaier in huis.

Handgrasmaaier kopen

De handgrasmaaier om jouw gazon mee te maaien koop je bij de Boer Drachten. In ons ruime assortiment hebben wij voor jou de beste oplossing. Maai binnenkort het gras van jouw gazon weer strak en kort met een Gardena, FISKARS of STIGA handmaaier. Vergelijk de modellen op onze site en maak een keuze. Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact op met onze klantenservice en laat je adviseren over de betere keuze voor de handgrasmaaier.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw