menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Robotmaaier kopen? - Gratis verzending vanaf € 75

Robotmaaiers bij De Boer

Robotmaaiers

Robotmaaiers vind je hier van bekende merken zoals STIHL, GARDENA, Viking en Etesia. Een robotmaaier is ideaal als je een groot gazon hebt en deze met weinig moeite goed wilt onderhouden. Met een robotmaaier bespaar je niet alleen veel tijd, maar beschik je ook constant over een mooi gazon. 

Lees meer...
64 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
GARDENA Haringen 100 stuks
GARDENA Haringen 100 stuks
€ 18,16 € 14,04 (per set)
(1)
leverbaar binnen 4-8 werkdagen
Vergelijken (0)

Robot grasmaaiers

Robotmaaiers voor kleine en grote gazonnen

De Boer Drachten heeft de perfecte robotmaaiers n het assortiment, voor de kleine tuin tot en met grote sportvelden van uw vereniging. Ongeveer 90% van de gazons en grasvelden zijn geschikt voor een robotmaaier. Ook kleine oneffenheden en licht schuine hellingen in de tuin zijn meestal geen probleem voor een robotmaaier. Onze kleinste robotmaaier is geschikt voor gazon's tot 500 m2, ideaal voor een kleinere tuin. Onze grootste robot kan sportvelden van meer dan 5.000 m2 onderhouden. En daartussenin zitten veel soorten en maten robots, dus ook zeker één voor jouw tuin.

Gazononderhoud

Door regelmatig te maaien met een robotmaaier wordt het gazon constant bijgehouden. Het gemaaide gras blijft liggen (het mulchprincipe) en werkt als een meststof, waardoor het gazon genoeg voeding krijgt. U kunt zelf instellen wanneer u wenst dat het gras gemaaid wordt en hoe vaak dit gebeurd. Met een ‘Smart System’ kan de robot zelfs besluiten niet uit te rijden op het geplande tijdstip, bijvoorbeeld omdat er nog niet gemaaid hoeft te worden.

Installatie en onderhoud

In Friesland en omgeving kan De Boer Drachten ook jouw robotmaaier voor je installeren en het onderhoud voor jou uit handen nemen. De installatie vindt plaats met behulp van een kabellegger, waardoor al na een week geen spoor meer zichtbaar is. Binnen enkele uren is uw robotmaaier compleet geïnstalleerd, afhankelijk van de grootte van uw tuin. De winter is een perfect moment voor onderhoud van uw robotmaaier. 

Specialist

De Boer Drachten biedt u niet alleen de beste keuze in robotmaaiers, maar je kan ook bij ons terecht voor zitmaaiers, elektrische maaiers, benzinemaaiers, of handmaaiers. Ook heeft De Boer Drachten al het andere benodigde gereedschap in huis voor in tuin of park. Van handgereedschap tot onkruidbestrijding.
 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw