menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zitmaaier kopen? - Gratis verzending!

Zitmaaiers in Friesland!

Zitmaaiers

Een goede zitmaaier maakt het maaien van grote grasvelden een stuk makkelijk. De Boer Drachten is specialist in alles wat te maken heeft met zitmaaiers. Onze medewerkers hebben de kennis en expertise om je uitgebreid te ondersteuning in de aankoop van een zitmaaier. Met ons uitgebreide assortiment zitmaaiers kun je altijd de juiste vinden. Of je nu op zoek bent naar een kleiner instap model, of grote professionele varianten. 

 

Lees meer...
41 artikelen gevonden
Sorteer op:
Zelfdragende Krik Met Schroeven
Zelfdragende Krik Met Schroeven
€ 144,95 (per stuk)
leverbaar binnen 4-8 werkdagen
Stiga Frontmaaier Park 300 M
Stiga Frontmaaier Park 300 M
€ 2.402,46 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Walker Zitmaaier D21d-DM
Walker Zitmaaier D21d-DM
€ 22.462,00 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Shibaura CM214 Zitmaaier
Shibaura CM214 Zitmaaier
€ 13.984,19 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Alpina Trekhaak 102
Alpina Trekhaak 102
€ 94,44 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Zitmaaierspecialist

Zitmaaier kopen

Wanneer je een zitmaaier wilt kopen, is het fijn om te weten dat je het juist apparaat hebt. In onze winkel staan onze specialisten klaar om je te helpen met het vinden van de perfecte zitmaaier. Wij hebben zitmaaiers van hoge kwaliteit. Dit doen wij door alleen de beste merken in ons assortiment aan te bieden. Denk hierbij aan Stiga, Etesia, Alpina en nog veel meer. Ook hebben wij naast de reguliere benzine zitmaaiers, ook verschillende elektrische modellen die met accu’s werken beschikbaar.

Soorten zitmaaiers

Wanneer je een zitmaaier wil aanschaffen, kun je kiezen uit verschillende soorten. Wanneer je een tuin hebt waar je kleinere hoeken en randen moet maaien is een frontmaaier aangeraden. Bij frontmaaiers zit zoals de naam al doet denken het maaidek aan de voorkant. Hierdoor zijn deze machines beter geschikt om hoeken en randen te maaien. Voor de professionals zijn er ook de zogenoemde zero-turn maaiers. Deze maaiers zijn ontzettend wendbaar. Dit komt omdat deze maaiers om hun eigen as kunnen draaien. 

Ook voor de manier waarop het gras opgeslagen kan worden zit verschil tussen. Zo heb je zitmaaiers met opvangbak en zitmaaiers zijuitworp. 

 

Elektrische zitmaaier

In ons assortiment zitten al lang niet meer alleen de maar benzine zitmaaiers. Ondertussen zitten er ook verschillende elektrische zitmaaiers in ons assortiment. Deze elektrische maaiers zijn beschikbaar is de verschillende varianten. Zo zijn er accu front en zero-turn maaiers.

Zitmaaier onderhoud

Een zitmaaier is een dure aankoop. Je wil natuurlijk dat het onderhoud aan je zitmaaier gedaan wordt door echte experts. Wanneer je bij De Boer een zitmaaier koopt, ben je verzekerd van de beste service. Wij bieden naast de verkoop, namelijk ook onderhoud aan. In onze eigen werkplaats, repareren onze specialisten de zitmaaiers. Het is ook mogelijk om je zitmaaier voor een onderhoudsbeurt langs te brengen. Er is naast het langsbrengen van uw zitmaaier, ook de mogelijkheid om uw maaier op te laten halen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Zitmaaier kopen bij De Boer

Je zitmaaier koop je natuurlijk bij De Boer. Naast volledige zitmaaiers zijn bij ons ook onderdelen en accessoires zoals opvangbakken en maaidekken te verkrijgen. Kom langs in onze showroom in Drachten, waar een groot aantal zitmaaiers te bezichtigen zijn. Woon je niet in de buurt? Geen probleem, we leveren zitmaaiers ook gerust bij je thuis af!  Hiervoor zullen we na de bestelling contact met je opnemen om een geschikt aflevermoment met je af te stemmen. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw