menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Kantenmaaiers, grastrimmers en bosmaaiers

Kantenmaaiers, grastrimmers en bosmaaiers

In ons ruime aanbod met verschillende tuin en park producten mogen de kantenmaaiers, gras trimmers en bosmaaiers natuurlijk niet missen. Naast dat wij de apparaten in ons aanbod hebben voorzien wij je ook van de benodigde accessoires. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod en bestel online je nieuwe kantenmaaier, grasmaaier en bosmaaier van verschillende bekende merken.

Lees meer...

Bosmaaiers, grastrimmers en kantenmaaiers bij de Boer

In het ruime assortiment van De Boer Drachten vind je de bosmaaiers, grastrimmers en kantenmaaiers van verschillende bekende merken terug. Afhankelijk van het motorvermogen en het snijgereedschap zijn de mogelijkheden uiteenlopend: van maaien langs grasperken tot het rooien van dicht struikgewas. Ongeacht of je een particuliere of professionele gebruiker bent en welke aandrijving je ook kiest, je vindt binnen het ruime assortiment van de Boer Drachten ongetwijfeld de machine die past bij wat je echt nodig hebt.

Grastrimmers en kantenmaaiers

In ons ruime assortiment hebben we verschillende grastrimmers en kantenmaaiers. De accu kantenmaaiers zijn licht en gebruiksvriendelijk, waardoor het maaien vlot verloopt. Ze bieden bovendien volledige bewegingsvrijheid zonder kabel of storende uitlaatgassen. Door de stille motor kan je werken zonder de buren te storen. In ons ruime assortiment vind je bekende merken zoals Greenworks, STIHL, Gardena en Bosch terug.

Bosmaaiers

Een bosmaaier is het apparaat wat je in huis moet hebben wanneer je ook ruw terrein hebt, en niet overal bij kan komen. Wegranden, glooiingen, aanplantingen daar waar professionals hardnekkig gras en wild struikgewas moeten temmen, zijn de professionele bosmaaiers de juiste oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vermogenscategorieën en uitvoeringen. Ze maaien snel en efficiënt.

Bosmaaiers zijn er zowel met draad als draadloze varianten. Er zijn ook mogelijkheden om te wisselen tussen een mes of een draad. Bij de Boer Drachten vind je veel bekende merken op het gebied van tuin en park producten in het aanbod.

De verschillen tussen kantenmaaiers, grastrimmers en bosmaaiers

Heb je een oer-Hollands gazon, lekker plat en zonder hoogteverschillen? Dan zijn kantenmaaiers en grastrimmers voldoende. Een grastrimmer is geschikt voor het trimmen van gras. Langs bomen, palen, of plekken langs de oprit is de grastrimmer ideaal in gebruik. De kantenmaaier is geschikt voor de net wat zwaardere klussen ten opzichte van de grastrimmer.  Taaier gras, onkruid en struikgewassen zijn makkelijk te onderhouden met een kantenmaaier. Een bosmaaier is weer geschikt voor hoog gras, hard gras maar ook dunne takken. De bosmaaier is geschikt voor zwaardere en grotere klussen.

Toebehoren

Wanneer je een bosmaaier, kantenmaaier of grastrimmer in je bezit hebt, heb je ook snijgarnituren, maaidraad, maaikoppen en draadspoelen nodig. Door ons ruime assortiment hebben wij altijd de beste oplossingen voor jou.

Snijgarnituren

Heb je een STIHL bosmaaier, kantenmaaier of grastrimmer? Dan hebben wij voor jou voldoende snijgarnituren wanneer deze vervangen moeten worden. Van tijd tot tijd moeten de snijgarnituren, messen van de maaiers, vervangen worden. De Boer Drachten raadt aan altijd een reserve paar garnituren aan te schaffen. Mocht je eens bezig zijn in de tuin en gaan de mesjes kapot, dan kan je ze zelf makkelijk en snel vervangen.

Maaidraad voor je grastrimmer

Bij de Boer Drachten vind je een ruim assortiment met maaidraad van het merk STIHL. Niet alleen hebben we rond en vierkant maaidraad, ook hebben we ze in verschillende diktes en kleuren. Daardoor vind je altijd de het maaidraad waar je naar op zoek bent. Heb je niet alleen maaidraad nodig maar ook een maaikop? Ook deze hebben wij voor jouw trimmers en maaiers in ons uitgebreide assortiment.

Draadspoelen

Is je draadspoel aan vervanging toe? Ook dan ben je bij De Boer Drachten aan het juiste adres. Draadspoelen zijn gemakkelijk te monteren. Nadat je de draadspoel hebt vervangen kan je weer optimaal verder met het trimmen. De draadspoelen bij de Boer Drachten zijn van bekende merken zoals McCulloch, STIHL en Gardena.

Servicekits en andere toebehoren

Net zoals andere machines hebben de kantenmaaiers, grastrimmers en bosmaaiers ook regelmatig onderhoud nodig. STIHL heeft voor haar machines speciale service kits ontwikkeld met eigen onderhoudsets. In deze onderhoudssets zitten de producten welke je nodig hebt om de levensduur van jouw machines te verlengen.

Kantenmaaiers, grastrimmers en bosmaaiers kopen

Ben je op zoek naar kantenmaaiers, grastrimmers en bosmaaiers? Bij de Boer Drachten hebben we een ruim assortiment met de betere keuze voor buiten. Vind je het lastig om een keuze te maken uit ons aanbod? Onze klantenservice helpt je graag telefonisch en per mail. In onze winkel staat ons deskundig personeel voor je klaar. Wacht niet te lang en kom snel ons ruime aanbod met bosmaaiers, grastrimmers en kantenmaaiers bekijken.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw