menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Bosmaaier kopen? - Gratis verzending!

Bosmaaier

Een bosmaaiers is de perfecte oplossing voor zwaar maaiwerk waar je niet met de grasmaaier bij kan komen. Met een bosmaaier hou je het gras en onkruid onder controle op een mobiele en krachtige manier. Denk vooraf goed na of je een bosmaaier met een draad of met een mes nodig hebt. Er zijn ook bosmaaiers waarbij er de mogelijkheid is om tussen beide te wisselen. Bekijk alle varianten van de bosmaaier in het assortiment van De Boer Drachten.

Lees meer...
57 artikelen gevonden
Sorteer op:
Stiga BC 740 B Benzine Bosmaaier
Stiga BC 740 B Benzine Bosmaaier
€ 389,00 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
actie
Stihl Accu Bosmaaier FSA 130
Stihl Accu Bosmaaier FSA 130
vanaf  € 564,01 € 489,00 (per stuk)
actie
Stihl Benzine Bosmaaier FS 311
Stihl Benzine Bosmaaier FS 311
vanaf  € 999,00 € 829,00 (per stuk)
actie
Stihl Benzine Bosmaaier FS 131
Stihl Benzine Bosmaaier FS 131
vanaf  € 789,00 € 628,99 (per stuk)
actie
Stihl Benzine Bosmaaier FS 111
Stihl Benzine Bosmaaier FS 111
vanaf  € 679,00 € 569,00 (per stuk)
Vergelijken (0)

Wanneer een bosmaaier gebruiken

Wanneer je last hebt van onkruid, stug gras of struikgewas kun je het beste een bosmaaier gebruiken. Bosmaaiers kunnen zwaar maaiwerk eenvoudig uitvoeren op alle plekken. Een grasmaaier kan niet altijd op alle oppervlakten komen. Denk hierbij aan oppervlakten tussen struiken, rondom bomen, op hellingen en langs slootkanten. Een bosmaaier zorgt ervoor dat je meer flexibel en mobiel bent tijdens het maaien van jouw tuin. Als je vandaag jouw bosmaaier bestelt ontvang je deze morgen al in huis!

Verschil bosmaaiers en kantenmaaiers

Vergeleken met kantenmaaiers en grastrimmers wordt een bosmaaier gebruikt voor het ruwere maaiwerk. Met een kantenmaaier of grastrimmer kun je de randen van je gazon eenvoudig bijwerken zodat je tuin weer straalt. Heb je last van stug of hoog gras? Dan is een bosmaaier zeer geschikt. Bosmaaiers zijn sterker waardoor ze gemakkelijk ruwe oppervlaktes kunnen maaien. Als je beschikt over een bosmaaier accu, kun je deze accu in sommige gevallen gebruiken voor bijvoorbeeld een accu grastrimmer met hetzelfde vermogen.

Aandrijving van een bosmaaier

In het assortiment van De Boer Drachten vind je bosmaaiers met verschillende aandrijvingmogelijkheden. Zo beschikken wij over een bosmaaier benzine, een bosmaaier accu en elektrische bosmaaiers. Hieronder zijn de voordelen van de verschillende aandrijvingen op een rijtje gezet:

  • Benzine: Deze bosmaaiers zijn erg krachtig en kunnen eenvoudig zwaar maaiwerk verrichten. Je hebt veel bewegingsvrijheid en geen last van lege accu’s.
  • Accu: Je hebt enorm veel bewegingsvrijheid aangezien je geen last hebt van snoeren. Het gewicht van de bosmaaier is veel lager dan een benzine bosmaaier. Je zult geen geluidsoverlast veroorzaken aangezien de motor minder geluid maakt.
  • Elektriciteit: Je hebt geen benzine nodig en je hoeft ook nooit een accu op te laden. De elektrische bosmaaiers hebben weinig onderhoud nodig.

Bosmaaiers onderhouden

Je wilt natuurlijk dat je bosmaaier zo lang mogelijk in tact blijft. Na het gebruik van de maaier is het belangrijk om deze schoon te maken. Je wilt namelijk niet dat het gras en onkruid in de motor blijft zitten. Bij de aanschaf van een bosmaaier kun je kiezen tussen een bosmaaier met draad of met messen. Na een tijdje zal het draad op zijn en is het toe aan vervanging. In ons assortiment van grastrimmers en bosmaaiers vind je alle onderdelen van de bosmaaiers. Hier kun je de passende onderdelen aanschaffen zodat jouw bosmaaier weer optimaal werkt. In ons assortiment met snijgarnituur vind je de messen die passen bij jouw bosmaaier.

Bosmaaier kopen

Bij De Boer Drachten ben je voor een bosmaaier aan het juiste adres. In ons online assortiment vind je bosmaaiers van verschillende merken. Als je vragen hebt over onze bosmaaiers kun je deze altijd stellen aan onze deskundigen. Onze medewerkers zijn per mail en telefonisch bereikbaar en zullen je het beste advies geven.

Wil je langskomen in onze winkel? Ook hier staan deskundigen voor je klaar en kun je onze bosmaaiers bekijken in de showroom. Onze winkel is 6 dagen in de week geopend. Wacht dus niet en kom langs!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw