menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kantenmaaier kopen?

Kantenmaaiers

Kantenmaaiers zijn ideaal voor het maaien van de randen en kantjes van je gazon. Een kantenmaaier is iets krachtiger dan een grastrimmer waardoor deze ook geschikt is voor zwaardere klussen. Je kunt deze maaiers namelijk ook gebruiken voor het verwijderen van onkruid en struikgewas. In het assortiment van De Boer Drachten vind je een ruim assortiment met diverse maaimachines. Als je vandaag bestelt kun je morgen al gebruikmaken van jouw kantenmaaier!

Lees meer...
27 artikelen gevonden
Sorteer op:
Stihl Spoel
Stihl Spoel
€ 26,92 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Stihl Polycut 48-2 Maaikop
Stihl Polycut 48-2 Maaikop
€ 34,32 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Stihl FC EDGER Mes 2.4 mm
Stihl FC EDGER Mes 2.4 mm
€ 8,18 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Stihl Klembeugel
Stihl Klembeugel
€ 20,90 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Verschillende soorten kantenmaaiers

In ons ruime assortiment vind je diverse soorten kantenmaaiers. Er zijn maaiers uitgerust met maaidraad, maar er zijn ook varianten met messen. In ons assortiment kun je kiezen voor een elektrische kantenmaaier, maar ook maaiers die worden aangedreven door benzine of een accu.

Kantenmaaier accu

Een accu kantenmaaier is ideaal voor degene die graag werkt met veel bewegingsvrijheid. Aangezien je geen rekening hoeft te houden met een snoer ben je onafhankelijk van stroom en kun je klussen waar je maar wilt. Daarnaast maakt een kantenmaaier op accu weinig geluid waardoor je geen rekening hoeft te houden met buren of dieren. De accu van een maaier is in de meeste gevallen compatibel met andere tuinmachines met hetzelfde vermogen. Bekijk alle grastrimmers en bosmaaiers en ontdek welke je nodig hebt.

Elektrische kantenmaaier

Een elektrische kantenmaaier heeft meer vermogen dan een accu variant. Deze kantenmaaiers kunnen zonder moeite alle hoekjes en randjes van je gazon maaien waar grasmaaiers niet bij kunnen. Je bent niet afhankelijk van laadtijd en je kunt meteen aan de slag met jouw elektrische kantenmaaier.

Kantenmaaier benzine

Een benzine kantenmaaier is ideaal voor zwaardere klussen in je tuin. Bij de aanschaf van deze machines ontvang je één liter benzine. Het is belangrijk om de juiste benzine te gebruiken voor het behoud van de kantenmaaier. Deze maaiers kunnen niet alleen kanten maaien, maar ook struikgewas en onkruid verwijderen. De kantenmaaiers benzine zijn direct uit voorraad leverbaar!

STIHL kantenmaaier

In het assortiment van De Boer vind je een ruim aanbod met kantenmaaiers van STIHL. Bij een STIHL kantenmaaier accu is het belangrijk om te weten welke accu systeem deze machine heeft. Zo kun je in de toekomst een accu aanschaffen die compatibel is met de machine. De kantenmaaiers van STIHL zijn van zeer goede kwaliteit en gaan voor langere tijd mee. Als de machine niet werkt zoals deze zou moeten werken kun je altijd de kantenmaaier na laten kijken door onze medewerkers in de werkplaats. Bekijk ook onze onderdelen van kantenmaaiers om onderdelen te vervangen.

Welke kantenmaaier heb ik nodig?

Bij de aanschaf van een kantenmaaier is het belangrijk om te weten waarvoor je hem wil gebruiken. Heb je een kleine tuin en wil je hem alleen gebruiken voor de randen van je gazon? Elektrische kantenmaaiers of een kantenmaaier op accu zijn hiervoor zeer geschikt. Als je last hebt van hoog gras, onkruid en struikgewas kun je het beste gebruikmaken van een benzine kantenmaaier of zelfs een bosmaaier. Deze hebben meer vermogen waardoor ook deze zwaardere klussen eenvoudig worden uitgevoerd.  Kijk bij de aanschaf dus goed naar de omvang van je tuin en het doeleinde waarvoor je de kantenmaaiers wilt gebruiken!

Kantenmaaiers kopen

Op zoek naar een kantenmaaier voor je tuin? Dan ben je bij De Boer aan het juiste adres. In ons online assortiment vind je kantenmaaiers die worden aangedreven door benzine, een accu of elektriciteit. Met vragen kun je gerust contact opnemen met onze deskundigen. Deze zijn telefonisch of per mail bereikbaar en zullen je het beste advies geven over jouw kantenmaaier.

Naast onze webshop ben je e bent ook altijd welkom in onze fysieke winkel gevestigd in Drachten. Ook hier kun je terecht met vragen of als je opzoek bent naar advies over kantenmaaiers. Onze deskundigen zullen je het beste advies geven zodat jij de winkel verlaat met de beste kantenmaaier!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw