menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding kan nodig zijn wanneer je in je huis of op je bedrijventerrein last hebt van ongedierte. Niet alleen kan ongedierte veel overlast veroorzaken, ook kan het schade toebrengen aan je eigendommen en zelfs gezondheidsproblemen veroorzaken. Gelukkig zijn er in het assortiment van de Boer voldoende middelen welke helpen. Niet alleen hebben we middelen tegen kruipend ongedierte, ook hebben wij diverse producten geschikt voor vliegend ongedierte. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment met ongediertebestrijding.

Lees meer...

Alles over ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding is niet eenvoudig. Doordat er zo veel verschillende soorten ongedierte zijn, is het lastig om een product te vinden wat specifiek daarvoor bedoelt is.  Soms is het ook verstandig om de bestrijding over te laten aan professionals. Er zijn diverse manieren om ongedierte te bestrijden. Bij De Boer vind je dan ook uiteenlopende producten. Bekijk nu onze verschillende categorieën en vindt de juiste producten voor de ongediertebestrijding.

Ratten- en muizenbestrijding

Ongediertebestrijding hoeft niet alleen voor insecten te zijn. Ook muizen en ratten vallen onder de categorie ongedierte. Gelukkig hebben we voor beide dieren voldoende middelen om ze te bestrijden. Denk hierbij aan gif, vallen, ultrasone verjagers, vangkooien en lokmiddelen. In ons assortiment met ratten- en muizenbestrijdingsmiddelen hebben we zowel voor de particulier als professionele gebruiker voldoende keuze.

Insecten goed bestrijden

Bij ongediertebestrijding denk je vaak aan insecten bestrijding. Insecten komen in verschillende soorten en maten. Er zijn in totaal wel meer dan een miljoen verschillende te onderscheiden. Insecten zijn opgebouwd uit drie delen: een kop, een borststuk en een achterlijf. Daarnaast hebben ze vaak 6 poten. Naast insecten zijn er ook nog beestjes. Deze kenmerken zich door de 8 poten. Beestjes zijn bijvoorbeeld spinnen, mijten en teken.

Mollenklemmen

Mollen lijken in eerste instantie onschuldig. Ze houden namelijk je grond goed gezond! Het omwoelen zorgt voor voldoende afwatering, daarnaast eet de mol ook ongewenste insecten op. Wel kan de mol vervelend zijn. Denk maar eens aan de hoge modderbulten in je tuin. Mollen bestrijden kan op verschillende manieren. Met mollenklemmen ben je op een effectieve manier van de mollen af in je tuin. Naast de vertrouwde klemmen hebben we ook andere manieren van ongediertebestrijding voor mollen in ons assortiment.

Dieren verjagers bestellen

Verschillende dieren kunnen ook erg vervelend zijn. Wanneer je ze in je tuin of op je land ziet, wil je niets liever dan ze bestrijden. In ons assortiment met producten voor ongediertebestrijding vind je dan ook diverse artikelen voor het verjagen van vogels, honden, katten, marters en meer. Zo hebben we vogelverschrikkers, elektronische verjagers, kunststofverschrikkers en afweerkorrels. Voldoende om de dieren te bestrijden.

Vangkooien tegen ongedierte

Heb je last van ongedierte zoals muizen, ratten of van grotere dieren zoals vossen en ander wild? Vang ze dan met speciale vangkooien. Wij hebben diverse modellen op voorraad. Kies uit een vangkooi met één, twee of meerdere ingangen. Een vangkooi is een diervriendelijke manier van ongediertebestrijding en kan goed worden ingezet in verschillende situaties. Wanneer een dier is gevangen, kan deze op een plek waar hij geen schade aanricht, worden uitgezet.

Overige middelen en toebehoren bij ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding kan ook worden ingezet wanneer je last hebt van duiven en andere vogels. Hiervoor hebben we diverse kappen en strips voor op het dak. Maar ook speciaal voor het opbergen van chemicaliën, hebben wij diverse opbergboxen beschikbaar. Heb je meerdere soorten bestrijdingsmiddelen en chemicaliën thuis staan? Dan is een speciale chemiekast aan te raden.

Middelen voor ongediertebestrijding kopen

Middelen voor ongediertebestrijding koop je gemakkelijk online bij De Boer. In ons uitgebreide assortiment vind je voor vogels, insecten, ratten, muizen en andere dieren verschillende bestrijdingsmiddelen.

Wil je graag meer informatie over de bestrijdingsmiddelen? Kom dan langs in onze vestiging in Drachten of Hazerswoude-Dorp. Hier staat ons deskundige personeel voor je klaar om je bij al je vragen te voorzien van goed advies. Woon je niet in de buurt? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Ook zij helpen je graag bij alles omtrent ongediertebestrijding.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw