menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Elektronische verjagers kopen? - Nu online!

Elektronische verjagers

Een elektronische verjager is ideaal voor het afschrikken van ongedierte, mollen, katten, honden en nog veel meer andere dieren. De Boer Drachten heeft allerlei verschillende elektronische materialen in het ruime assortiment om ongevraagde dieren te verjagen uit je huis of tuin. De Boer Drachten heeft alles in het assortiment om vogels, wilde dieren, ongedierte, mollen, honden en katten af te schrikken. De meeste elektronische verjagers werken door middel van ultrasonische trillingen, dit zijn trillingen met een hoge frequentie. De geluidssignalen worden gecombineerd met een reeks frequenties die continue wisselt, hierdoor slaan veel dieren gelijk op de vlucht. Heb jij ook last van ongedierte, mollen en/of vogels? Dan ben je bij de Boer Drachten aan het juiste adres! De Boer Drachten heeft de juiste materialen voor het verjagen van elke diersoort, ontdek het nu allemaal in het ruime assortiment aan elektronische verjagers.

Lees meer...
16 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Elektronische verjagers voor vogels

De Boer Drachten heeft verschillende elektronische verjagers voor vogels, namelijk lasers en geluidsapparaten. De lasers zijn bedoelt voor het weg jagen van vogels dichtbij of op lange afstanden  in de ochtend en avonduren wanneer de vogels het meest actief zijn door middel van elektronische lichtflitsen. De lasers zijn geschikt voor het verjagen ganzen, aalscholvers, meeuwen, houtduiven, kraaien, kauwen en roeken. Bij herhaald gebruik gaan de vogels het perceel als onveilig beschouwen. Geluidsapparaten zijn een zeer effectieve manier voor het afschrikken van vogels in je weiland of op je erf. Door de harde geluiden die deze verjagers produceren en het bereik van de geluiden kun je zelfs vogels op grote afstand wegjagen. Door de vele verschillende soorten materialen voor het wegjagen van vogels zit er voor iedereen wel wat tussen bij de Boer Drachten, ontdek het nu allemaal in het ruime assortiment aan elektronische verjagers!

Elektronische verjagers, alles tegen ongedierte en huisdieren

Elektronische verjagers kunnen erg effectief zijn tegen ongedierte en huisdieren zoals katten en honden maar ook mollen en konijnen. Door de hoge elektrisch aangestuurde tonen worden ongedierte en huisdieren verjaagt. Deze hoge tonen zijn voor dieren goed te horen maar voor mensen niet tot nauwelijks. Heb jij ook zo’n last van ongedierte en huisdieren in je tuin? Bestel dan nu de verjagers bij de Boer Drachten.

Elektronische verjagers voor wilde dieren

Met deze soort elektronische verjagers kun je ervoor zorgen dat wilde dieren niet bij je vee kunnen komen. Met deze verjagers wordt de illusie gewekt dat er mensen patrouilleren bij de weide. Je hangt het materiaal in de afrastering van uw dierenweide en de computerchip gestuurde led-lampjes zenden tussen zonsondergang en -opgang willekeurige lichtflitsen uit. Wanneer de zon ondergaat of opkomt, wordt bepaald met de ingebouwde lichtsensor. Deze verjagers zijn bestand tegen regen, wind en temperatuurverschillen en werken dus goed onder verschillende weersomstandigheden.

Elektronische verjagers kopen

Ben je opzoek naar materiaal voor het elektronische verjagen van ongedierte en andere dieren in je tuin of op je erf? Dan ben je bij de Boer Drachten aan het juiste adres! De Boer Drachten heeft alle materialen voor het verjagen van deze dieren. Bestel nu voor 20:00 en je hebt het de volgende dag al in huis! Heb je een bestelling boven de 75 euro? Dan betaal je bij de Boer Drachten geen verzendkosten! Ontdek het nu allemaal in ons ruime assortiment aan elektronische verjagers.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw