menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kunststof dierenverschikkers kopen? - Nu online!

Kunststof dierenverschrikkers

Met een kunststof dierenverschikker kun je heel gemakkelijk vogels weghouden uit je tuin. Door de verjager te plaatsten op het dak of in de boom denken echte vogels dat de kunststof verschrikkers echt zijn en vliegen ze uit angst weg. In het assortiment van de Boer Drachten vind je veel verschillende soorten kunststof dieren om de vogels in je tuin mee weg te jagen. Bestel het nu allemaal online en geniet van gratis verzending bij bestellingen boven de 75 euro! Voor 20:00 besteld is de volgende dag al in huis! Ontdek het nu allemaal in ons ruime assortiment aan kunststof dierenverschrikkers.

Lees meer...
10 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Waar moet je kunststof dierenverschrikkers plaatsen?

Waar je de kunststof dierenverschrikkers moet plaatsen hangt af van welke verschrikker je hebt. Heb je een meerkoet of reiger dan kun je deze het beste aan de waterrand plaatsen, door ze daar te plaatsen komen andere eenden, meerkoeten en reigers niet binnen dat territorium. De kunststof valken, kraaien en uilen kun je het beste ophangen in de boom of plaatsen op het dak. Echte vogels zullen deze kunststof dieren zien als een bedreiging en zullen daarom niet meer in je tuin komen. De kunststof vossen en wolven kun je het beste plaatsen ergens in het midden van je weiland. Ganzen en andere grote vogels zullen dit zien en zullen schrikken van deze kunststof verschrikkers waardoor ze gelijk weg zullen vliegen. Heb je veel last van vogels in je tuin of op je weiland? Kijk dan nu snel op de website van de Boer Drachten en bestel uit ons ruime assortiment aan kunststof dierenverschrikkers!

Hoe vaak moet je kunststof dierenverschrikkers verplaatsen?

Kunststof dierenverschrikkers kunnen uiterst effectief zijn alleen het is wel aan te raden om de dieren af en toe te verplaatsen. Als je je kunststof verjager continue op dezelfde plek hebt zullen de echte vogels hier naar verloop van de tijd aan wennen. Door de dierenverschrikkers om de zoveel tijd te verplaatsen denken echte vogels dat de dieren ook echt zijn en niet van kunststof. Het is raden om elke week je verschrikkers te verplaatsen voor optimaal resultaat.

Kunststof dierenverschrikkers kopen bij de Boer Drachten

Ben je opzoek naar kunststof dierenverschrikkers? Dan ben je bij de Boer Drachten aan het juiste adres! De Boer Drachten heeft alle kunststof materialen voor het verjagen van vogels uit je tuin of weiland. Bestel nu voor 20:00 en je hebt het de volgende dag al in huis! Heb je een bestelling boven de 75 euro? Dan betaal je bij de Boer Drachten geen verzendkosten! Ontdek het nu allemaal in het ruime assortiment van de Boer Drachten.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw