menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Mos verwijderaar kopen? – De Boer Drachten

Mos verwijderaar

Met een mos verwijderaar van De Boer Drachten verwijder jij jouw onkruid zeer eenvoudig en snel. In ons aanbod vind je een ruim assortiment aan verschillende bestrijdingsmiddelen voor mos. Ook voor het verwijderen van algen en groene aanslag zit je bij De Boer goed. Heb je nu last van mos? Bestel vandaag en maak morgen al gebruik van jouw mos verwijderaar!

Lees meer...
11 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Mos verwijderaar gebruiken

Een mos verwijderaar is erg handig bij het ontstaan van mos in op je gazon of terras, maar hoe ontstaat mos? Mos ontstaat door een combinatie van veel regen en te weinig zonlicht. In de seizoenen dat er veel regen valt, zoals in de herfst en de winter, zul je mos zien groeien. Het mos groeit voornamelijk op plekken waar weinig zonlicht kan komen. De plekken waar regen is gevallen kunnen hierdoor niet opdrogen voor een volgende regenbui. Hierdoor ontstaat er mos! Voor het verwijderen van het mos kun je op de website van De Boer Drachten jouw mos verwijderaar online bestellen!

Voor welke oppervlaktes een mos verwijderaar gebruiken?

De mos verwijderaars van De Boer zijn bestemd voor mos op verschillende oppervlakten. Voor het verwijderen van mos is het handig om te weten waar mos kan groeien. De meest voorkomende ondergronden waar mos groeit zijn op tegels en in het gazon.

In het aanbod van De Boer Drachten kun je verschillende artikelen vinden voor het bestrijden van mos. Heb jij last van mos op één van de bovenstaande oppervlakten? Bekijk dan snel het aanbod van mos verwijderaars bij De Boer Drachten.

Wanneer gebruikmaken van een mos verwijderaar?

Een mos verwijderaar kun je het beste gebruiken na de regenseizoenen. Na de regenseizoenen begint het voorjaar en zul je hoogstwaarschijnlijk last hebben van mos. Mos bestrijden is het meest effectief in het voorjaar omdat dan meestal de zon begint te schijnen. Wanneer de zon begint te schijnen heeft onkruid minder kracht om te groeien en blijft jouw tuin langer onkruidvrij. Bekijk ons aanbod op onze website en bestel jouw mos verwijderaar voordat de zon begint te schijnen!

Mos verwijderaar voor tegels

Met een mos verwijderaar verwijder je snel het mos van tegels of bestrating.  De Luxan Moscover van De Boer is te gebruiken voor het verwijderen van mos op of tussen tegels. Het middel zorgt ervoor dat mossen en algen afsterven op deze ondergronden. Mos verwijderen op terras en oprit is erg eenvoudig met deze Moscover. Wil je liever niet gebruik maken van een vloeibaar middel? Bekijk dan het aanbod van onkruidborstel in het assortiment van De Boer Drachten en ga morgen al aan de slag met jouw mos verwijderaar.

Mos verwijderaar voor je gazon

Als mos verwijderaar voor je gazon kun je bij De Boer Drachten kiezen uit verschillende soorten bestrijdingsmiddelen van verschillende merken.  Bij het aanschaffen van een middel tegen mos in je gazon is het belangrijk om te weten hoe groot jouw gazon is. Zo kun je namelijk een inschatting maken welke grootte je moet hebben van het middel. De verschillende soorten ijzersulfaat, het anti-mosmiddel en het BSI fertimoss van De Boer zijn erg goed voor het bestrijden van mos op een gazon. Voor degenen met een enorm woon oppervlak is het handig om onze onkruidborstelmachines  te bekijken. We staan altijd open voor vragen en geven je het beste advies voor jouw onkruidmachine. Kijk goed naar de specificaties van de producten van De Boer en kies de mos verwijderaar die past bij jouw gazon!

Mos verwijderaar milieuvriendelijk

Je wilt het liefst een natuurlijk middel gebruiken als mos verwijderaar, om zo het leven van planten en dieren in je tuin te beschermen. Het is belangrijk dat je producten gebruikt die gemaakt zijn voor het verwijderen van mos. Bij het maken van deze producten is er rekening gehouden met het milieu. Het gebruik van chloor of azijn is daarentegen niet milieuvriendelijk.

Het assortiment van De Boer Drachten voor het bestrijden van mos bestaat uit producten die ervoor zorgen dat jij snel en gemakkelijk het mos uit jouw tuin kunt verwijderen. Onze mos verwijderaars zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ben je niet overtuigd van onze middelen tegen mos? Bekijk dan ons aanbod van onkruidbranders. De onkruidbranders zorgen ervoor dat jouw onkruid op een natuurlijke manier verdwijnt.

Bestel je mos verwijderaar online!

Met een mos verwijderaar van De Boer hoef jij je geen zorgen meer te maken over je tuin. Onze deskundigen helpen je graag met vragen en onduidelijkheden over onze producten. Wij zijn 6 dagen in de week telefonisch bereikbaar, maar je kunt ook altijd langskomen in de winkel in Drachten voor persoonlijk advies. In ons aanbod vind je een enorm assortiment aan producten voor je tuin. Bestel vandaag en je kunt morgen al aan de slag in je tuin!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw