menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Onkruid branders kopen? 🌿- De Boer Drachten

Onkruid branders

Heb je in de tuin veel last van onkruid? Branders helpen je er op een effectieve manier van af te komen. Een ander groot voordeel van het gebruik van de brander is dat het een milieuvriendelijke manier is. Je gebruikt namelijk geen giftige chemicaliën.

In het aanbod van De Boer Drachten zijn twee verschillende typen onkruidbranders te onderscheiden: de elektrische modellen en modellen op gas. De branders in ons assortiment zijn van de merken Gloria, Hozelock, BSI en Thermokill. Elk model heeft een eigen vlamtemperatuur, variërend van 600 °C tot 1000 °C. Bestel op werkdagen voor 20:00, dan heb je de onkruid branders de volgende dag in huis!

Lees meer...
16 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Onkruid branders kopen

Onkruid branders gebruiken voor het verwijderen van onkruid is een milieuvriendelijk alternatief ten opzichte van bepaalde onkruid bestrijdingsmiddelen. Zeker wanneer je een oprit of terras onkruid vrij wil maken is een brander een goede keuze. Onkruid verwijderen kan op verschillende manieren. Belangrijk is om ook de wortels van het onkruid te verwijderen. Een onkruidbrander zorgt er voor dat het onkruid met wortels afsterft.

Hoveniers gebruiken vaak een gasbrander in plaats van een elektrische brander. Dat komt omdat gasbranders een hoger temperatuurbereik hebben dan de elektrische brander. Een nadeel van de gasbrander ten opzichte van de elektrische onkruidbranders is dat ze veel energie slurpen. Het terras zal je met beide onkruid branders meerdere keren moeten behandelen voordat je resultaat ziet.  

Mocht je voorkeur toch uitgaan naar een onkruidspuit of onkruidborstelmachine, dan kan je deze ook in ons ruime assortiment vinden.

Tips voor het gebruik van onkruid branders

Wanneer je nog nooit gewerkt hebt met een onkruidbrander kan dit in het begin wat lastig zijn. Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. De temperatuur van de brander brandt de verschillende onkruidsoorten dood. Vaak kan je na een aantal keer een bezem over het onkruid halen en borstel je zo de oprit of het terras schoon. Soms zijn er erg vaste onkruid planten. Hiervoor is het aan te raden om ook nog een voegenkrabber te gebruiken.

Bij een onkruidbrander op gas heb je altijd een gasfles nodig. Een drukregelaar kan ook handig zijn. Hiermee bepaal je zelf de druk uit de gasfles. Houd hierbij wel de aansluit volgorde in de gaten: gasfles, drukregelaar, gasslang en tot slot de gasbrander.  

Wanneer je wil werken met onkruidbranders die elektrisch zijn, is een extra verlengsnoer aan te raden. Veel van de branders komen maar met een kort aansluitsnoer van bijvoorbeeld 1.5 meter.

Online Onkruid branders bij De Boer Drachten kopen

Niet alleen vanwege het grote aanbod koop je de elektrische en gas onkruid branders bij De Boer Drachten. Ook met ons deskundig advies, snelle levering en scherpe prijzen maken wij het verschil. Bestel je op werkdagen voor 20:00? Dan zorgen wij er voor dat je de onkruidverdelgers de volgende dag al geleverd krijgt.

Wil je graag een brander aanschaffen maar heb je nog vragen? Neem dan contact met onze klantenservice op via de mail of telefonisch. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om onze winkel aan de Jade in Drachten binnen te stappen. Onze specialisten staan voor je klaar om je te adviseren over de verschillende onkruid branders.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw