menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Onkruidborstel kopen? 🌱 – De Boer Drachten

Onkruidborstel

Een onkruidborstel is onmisbaar voor iedereen met een betegeld terras of oprit. De onkruid borstels zorgen er voor dat je gemakkelijk de tegels schoon boent en groene aanslag en mos verwijderd. In het aanbod van De Boer Drachten vind je een ruim assortiment met borstels van bekende merken zoals Gardena, Ozaki, Eurom en Gloria. Bestel vandaag, dan heb je morgen de onkruidborstel al in huis!

Lees meer...
45 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Onkruidborstel kopen

In het ruime assortiment van De Boer Drachten vind je zeker een onkruidborstel die bij je wensen past. Wij hebben zowel klassieke onkruidborstels als elektrische borstels in ons aanbod om onkruid mee te verwijderen. Ben je op zoek naar een klassieke onkruidborstel met steel? Neem dan eens een kijkje bij de meren Talen Tools en Gardena.

Wil je een elektrische borstel kopen? In ons aanbod hebben wij van Gloria en Eurom elektrische modellen beschikbaar. Ook hebben wij voor iedere onkruidborstel nieuwe opzetstukken verkrijgbaar.

Onkruid verwijderen met een onkruidborstel

Onkruid verwijderen kan op verschillende manieren, met onkruidbranders, onkruidspuiten en met de onkruidborstel.  Een onkruidborstel is ontworpen om onkruid tussen en op tegels van een terras, stoep of oprit te verwijderen. Wil je de voegen van de tegels echt goed schoon krijgen? Dan is een voegenkrabber ook erg handig om in combinatie met de onkruidborstel te gebruiken.

Veel onkruidborstels in ons assortiment zijn zo genoemde staalborstels. Staalborstels voor onkruid gebruiken werkt erg effectief. De borstelharen zijn heel erg hard. Hierdoor krab je gemakkelijk het onkruid van en tussen de tegels vandaan. Heb je houten vlonders in de tuin? Dan is een speciale onkruidborstel voor hout aan te raden.

Onkruidborstel bestellen

Wil je graag aan de slag gaan in de tuin met een onkruidborstel? Bestel hem dan bij ons online! Op onze website vind je ons uitgebreide aanbod met elektrische voegenborstels, staalborstels en klassieke borstels. Met de juiste middelen verwijder je snel groene aanslag, mos en ander onkruid van en tussen de tegels.

Heb je ons aanbod bekeken maar twijfel je er nog over welke borstel je wil kopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch als per mail 6 dagen per week bereikbaar! Wil je ons assortiment liever in het echt komen bekijken? Dan ben je van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze tuinwinkel in Drachten. Onze vestiging staat aan de Jade.

Ook wanneer je online bij ons besteld kan je morgen al beginnen met het bestrijden van onkruid. Wij leveren vaak de volgende dag de onkruidborstel al!

De Boer Drachten
Winkelt u privΓ©
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw