menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Onkruidborstelmachine kopen? - De Boer Drachten

Onkruidborstelmachines

Onkruidborstelmachines verwijderen snel en eenvoudig al het onkruid op je tuin of oprit. De onkruid machine zorgt ervoor dat je betegeling weer schoon word en het onkruid verdwijnt. Met de onkruidmachine haal je al het onkruid gemakkelijk uit de grond en kun je het daarna opvegen en opruimen. Het assortiment van De Boer Drachten bevat een divers aantal onkruidmachines. Bestel vandaag, dan heb je morgen jouw onkruidborstelmachine al in huis!

Lees meer...
10 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Onkruidborstelmachines van diverse merken

In het ruime assortiment van De Boer Drachten vind je onkruidborstelmachines van verschillende merken. De onkruid verwijder machines van Kwern zijn de simpele modellen die gemakkelijk bruikbaar zijn voor grote en kleine oppervlakten. De onkruidmachines van Tielbürger en Ariëns zijn voor professioneel gebruik en uitgerust met een krachtige motor. Het model van Lumag is erg wendbaar en geschikt voor verschillende ondergronden. Bij een bestelling bij De Boer Drachten, krijg je een liter benzine en een liter olie meegeleverd. Na de levering kun je dus meteen aan de slag met jouw onkruidborstelmachine!

Wanneer gebruik je onkruidborstelmachines?

Wanneer kun je nu het beste een onkruidborstelmachine gebruiken? Het hangt natuurlijk af van de hoeveelheid  en soort onkruid waar je last van hebt. Heb jij nu een kleine tuin met een beetje onkruid? Dan kun je het aanbod van gewone onkruidborstels in het assortiment van  De Boer Drachten bekijken. Een borstelmachine is erg handig wanneer je last hebt van veel onkruid wat met de hand lastig te verwijderen is of veel tijd inneemt. Voor vragen over onze onkruidborstelmachines kun je elke maandag t/m zaterdag contact opnemen met één van onze deskundigen!

Een onkruidborstelmachine onderhouden

Als eigenaar van een onkruidborstel machine wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat. Het is dan ook erg belangrijk om de onkruid machine na gebruik goed schoon te maken en goed op te bergen. De borstel machines hebben borstels die vervangbaar zijn. Na een verloop van tijd gaat de efficiëntie van de borstels snel achteruit en is het zaak deze te vervangen. Ook is het belangrijk om zo nu en dan de olie van de onkruidborstel machine te peilen zodat deze goed blijft functioneren. Bekijk het aanbod van reserveborstels en olie in het assortiment van De Boer Drachten, om jouw onkruidborstelmachine optimaal te laten werken.

Onkruidborstelmachine kopen?

Wil je graag snel en eenvoudig onkruid verwijderen met één van onze onkruidborstelmachines? Bestel deze dan bij ons online! Op de website van De Boer vindt je ons uitgebreide aanbod met diverse soorten borstelmachines  die je helpen bij het verwijderen van onkruid. Met een onkruidmachine verwijder je snel en milieuvriendelijk al het onkruid tussen de tegels. Bekijk ook het aanbod van veegmachines van De Boer Drachten om het weggehaalde onkruid op te ruimen.

Vind je het nou lastig om een onkruidborstelmachine online te bestellen? Kom dan gerust langs in onze winkel in Drachten. Hier staan wij met al onze medewerkers voor jou klaar om de juiste onkruidmachine te kiezen. Onze winkel is 6 dagen in de week open dus kom langs wanneer jij wilt!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw