menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Voegenkrabber kopen? – De Boer Drachten

Voegenkrabber

Met een voegenkrabber haal jij eenvoudig en efficiënt al het onkruid tussen jouw tegels vandaan. Deze onkruidkrabbers maken je oprit, terras en andere bestratingen vrij van alle ongewenste planten. In het aanbod van De Boer Drachten vind je een ruim assortiment met voegenkrabbers in allerlei soorten en maten. Bestel vandaag jouw voegenkrabber, dan kun je morgen al aan de slag!

Lees meer...
38 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Wanneer een voegenkrabber gebruiken?

Zodra je besluit om een voegenkrabber aan te schaffen is het belangrijk om eerst je betegeling te controleren. Wanneer het mooier weer wordt en de zon begint te schijnen, gaat ook het onkruid beter groeien. Als je last hebt van veel onkruid tussen je tegels is het handig om een onkruid voegenkrabber te kopen. De onkruid krabber zorgt ervoor dat het onkruid vanaf de wortel wordt verwijderd, waardoor het niet weer kan groeien. Merk jij dat je last hebt van veel onkruid tussen je tegels? Bekijk snel het aanbod van De Boer Drachten en bestel jouw voegenkrabber!

Voegenkrabber in verschillende soorten

Een voegenkrabber is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Het aanbod van De Boer Drachten bevat voegenkrabbers met en zonder steel. Daarnaast zijn er onkruidkrabbers met een stalen driehoek die het onkruid verwijderd. Een andere variant voor het verwijderen van onkruid is de krabber met een haak die het onkruid gemakkelijk tussen de tegels verwijderd. Maak je toch liever gebruik van een onkruidborstel? De Boer Drachten heeft een ruim aanbod van onkruidborstels die je online kunt bestellen.  Kies de voegenkrabber die het beste bij jouw past en bestel hem online in onze webshop!

Voegenkrabber van diverse merken

In het ruime assortiment van De Boer vind je een voegenkrabber van verschillende merken. De onkruidkrabbers van Gardena zijn op van sterk materiaal en comfortabel bij gebruik. In de Combi System serie kun je de krabbers aansluiten op een steel,  waar je verschillende onkruid krabbers op kunt aansluiten. De voegenkrabbers van De Wit zijn vaak met een houten handvat en zijn gemakkelijk te gebruiken. Bekijk ook het aanbod van onkruidborstelmachines bij De Boer Drachten als je met een machine jouw onkruid wil verwijderen.

Voegenkrabber kopen

Een voegenkrabber koop je bij De Boer Drachten. In het grote assortiment vind je onkruidkrabbers van verschillende merken zoals Gardena, Fiskars, De Wit en Talen Tools. Als je niet weet welke krabber jij nodig hebt kun je altijd terecht bij onze specialisten die telefonisch bereikbaar zijn. Ben je toevallig in de buurt? Kom langs in onze winkel. Ook hier staan onze deskundigen altijd voor je klaar! Als je jouw voegenkrabber voor 16.00 online besteld, heb je hem morgen al in huis!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw