menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Outdoor

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige outdoor producten, zoals metaaldetectoren, kompassen, verrekijkers en meer, dan ben je bij De Boer op het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan in onze outdoorwinkel. Ben je op zoek naar producten van topmerken welke jarenlang meegaan? Bekijk dan nu ons uitgebreide assortiment met outdoor producten.

Lees meer...

Wat zijn outdoor producten?

Outdoor producten zijn producten die gebruikt worden tijdens activiteiten in de buitenlucht. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens het kamperen, wandelen, klimmen, fietsen, of andere outdoor activiteiten. Outdoor producten kunnen van allerlei verschillende soorten zijn, zoals luchtbedden, wandelschoenen, zakmessen en telescopen. Er zijn talloze producten op de markt, en het aanbod is constant aan het groeien.

Veel outdoorproducten zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften en eisen van outdoor activiteiten, zoals waterdichtheid, duurzaamheid, licht gewicht, en comfort. Bij het kiezen van outdoor producten is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke behoeften en doelen, en te kiezen voor producten van hoge kwaliteit die aan uw eisen voldoen.

Verrekijkers en telescopen

Outdoor activiteiten zijn een geweldige manier om van de natuur te genieten en te ontspannen, en de juiste uitrusting is essentieel om het meeste uit jouw avonturen te halen. Als je op zoek bent naar professionele en betrouwbare outdoor producten, zoals verrekijkers en telescopen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze verrekijkers zijn krachtig en bieden je de mogelijkheid om dingen op grote afstand te zien. Of je nu op zoek bent naar vogels, dieren, of andere objecten in de verte, onze verrekijkers zullen je helpen om alles in detail te zien. Onze telescopen zijn van hoge kwaliteit en bieden je de mogelijkheid om het heelal te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar planeten, sterren, of andere hemelse objecten, onze telescopen zullen je helpen om de schoonheid van het universum te ontdekken in de outdoor.

Buiten met metaaldetectoren

Ben je op zoek naar professionele metaaldetectoren voor jouw outdoor avonturen? Wij bieden een uitgebreid assortiment aan topmerken om je te helpen verborgen schatten te ontdekken. Onze metaaldetectoren zijn professioneel en betrouwbaar, en bieden je de mogelijkheid om metalen te zoeken en te ontdekken in elke omgeving.

Of je nu op zoek bent naar historische voorwerpen of gewoon wilt genieten van het zoeken naar metalen, onze metaaldetectoren zullen je helpen om jouw doelen te bereiken. Wij bieden professionele en betrouwbare metaaldetectoren van topmerken om je te helpen het meeste uit jouw outdoor activiteiten te halen.

Met een kompas op zak kamperen

Ben je op zoek naar professionele uitrusting voor jouw kampeervakanties? Wij bieden een uitgebreid assortiment aan outdoor producten van topmerken, waaronder kompassen, om je te helpen het meeste uit jouw vakanties te halen.

Onze kompassen zijn nauwkeurig en betrouwbaar, en bieden jeu de mogelijkheid om jouw weg te vinden in elke omgeving. Of je nu op een wandeltocht bent of op zoek bent naar een specifiek punt, onze kompassen zullen je helpen om jouw bestemming te bereiken.

Wij bieden professionele en betrouwbare kompassen van topmerken om je te helpen het meeste uit jouw kampeervakanties te halen. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid bij ons voor al jouw outdoor uitrusting.

Outdoor een zaklamp gebruiken

Zoek je een professionele zaklamp voor je outdoor avonturen? Wij hebben een ruime keuze om je te helpen het beste uit je activiteiten te halen. Onze zaklampen zijn krachtig en betrouwbaar, ze geven je de mogelijkheid om in het donker iets te zien. Of je nu zoekt naar een zaklamp voor een avondwandeling of een lamp voor het uitvoeren van taken in het donker, wij hebben wat je nodig hebt! Onze professionele en betrouwbare zaklampen van topmerken helpen jou om het beste uit je outdoor avonturen te halen.

Luchtbedden en opblaaspompen

Tijdens veel outdoor activiteiten, zeker in het geval van kamperen, zijn luchtbedden en opblaaspompen essentieel. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan waarin beide ruim vertegenwoordigd zijn. Onze luchtbedden zijn comfortabel en duurzaam, en bieden je de mogelijkheid om te slapen met het gemak en comfort van een bed thuis. Onze opblaaspompen zijn krachtig en gemakkelijk te gebruiken, en bieden je de mogelijkheid om het luchtbed snel op te blazen. Kies voor een bekend en vertrouwd merk tijdens je outdoor avonturen.

In de outdoor op wandelschoenen

Tijdens verschillende outdoor activiteiten is het verstandig om wandelschoenen te dragen. Onze wandelschoenen zijn comfortabel en duurzaam, en bieden je de ondersteuning en stabiliteit die je nodig heeft tijdens wandelingen. Of je nu op zoek bent naar wandelschoenen voor een dagtocht of een langere trektocht, wij hebben wat je zoekt. Kortom, als je op zoek bent naar professionele en betrouwbare wandelschoenen voor al jouw outdoor activiteiten, ben je bij ons aan het juiste adres!

Zakmessen in de outdoor

Onze zakmessen zijn handig en praktisch, en bieden je de mogelijkheid om een scala aan taken uit te voeren tijdens uw outdoor avonturen. Of je nu op zoek bent naar een zakmes voor kleine klussen, of een krachtig mes voor het snijden van hout of het bereiden van voedsel, wij hebben wat je zoekt. Sommige messen beschikken over een enkele functie terwijl er ook multifunctionele messen zijn met wel meer dan 30 functies.

Outdoor producten kopen onze winkels

Ben je op zoek naar outdoor producten in Drachten of Hazerswoude-Dorp? Dan is De Boer de perfecte plek voor jou! Ons ruime assortiment aan outdoor producten bevat alles wat je nodig hebt voor jouw volgende avontuur in de buitenlucht.

Maar De Boer biedt meer dan alleen outdoorproducten. Ons team van enthousiaste medewerkers heeft jarenlange ervaring in de outdoorindustrie en kan je helpen bij het maken van de betere keuze. Of het nu gaat om een weekendje kamperen met de familie of een lange trektocht door de bergen, wij hebben de kennis en het advies om je te helpen om jouw doelen te bereiken.

Woon je niet in de buurt van Drachten of Hazerswoude-Dorp en heb je toch advies nodig? Onze klantenservice is telefonisch en per mail beschikbaar om je te helpen met al je outdoor vragen.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw