menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Barbecue kopen? - Gratis verzending!

Barbecues bij de Boer

Barbecues

Bij een mooie tuin, hoort ook genieten van het buitenleven. Genieten van de tuin met het gazon welke u zelf heeft gemaaid, of laten maaien door een robotmaaier. Wat is nu beter genieten dan lekker met familie en vrienden genieten van een maaltijd en de gezelligheid van elkaar? Lekker barbecueën draait meer om de sfeer dan om lekker eten en beiden is natuurlijk nog veel beter. Lekker barbecueën kan zeker op de grills van de Boer.

Lees meer...
11 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

BBQ kopen

Houtskoolbarbecues

Barbecues die werken op houtskool genieten vaak de voorkeur van de echte barbecuefans. Dit komt met name door de extra smaak die de rook van de houtskool met zich mee brengt. Buiten dat, is het daadwerkelijk aansteken van de barbecue ook aantrekkelijk. Nadeel is met name de langere wachttijd voordat de kolen warm zijn en kan worden begonnen met barbecueën. Ook is er na het barbecueën een langere tijd nodig om op te ruimen en schoon te maken.

Gasbarbecues

Een gasbarbecue biedt als grootste voordeel dat je snel kan beginnen met grillen. De barbecue hoeft alleen maar aangezet te worden en 5 minuten later is hij warm. Bovendien is schakelen tussen direct (vlees boven het vuur) en indirect (vlees naast het vuur) grillen ook makkelijker, door één of meerdere branders aan of uit te zetten. Een veel genoemd nadeel is het gemis van de rooksmaak. Dit wordt wel deels verholpen door de afdekking van de branders, waardoor het vet direct verbrand als het erop valt. Hierdoor ontstaat ook rookvorming.

Goed gereedschap

Bij een goede barbecue hoort ook goed gereedschap. De Boer Drachten heeft een breed assortiment gereedschap voor bij het barbecueën. Van houtskool tot en met een injectienaald voor de marinade. En wordt het wat kouder buiten? Zet dan lekker de terrasheater aan voor extra warmte!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw