menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Terras verwarmers

Terras verwarmers

Een terrasheater zorgt er voor dat je in de zomerperiode altijd lekker lang buiten kan zijn. Hierdoor kan je bijvoorbeeld vaker barbecueën of gezellig met vrienden en familie in de tuin zitten op een lekkere tuinbank in de zon. ’s Avonds kan het echter snel afkoelen, waardoor het niet meer lekker is buiten. Een terrasheater kan ervoor zorgen dat het buiten langer aangenaam is. Door de extra warmte kan je dus langer buiten zitten. Ook in het voor- en najaar biedt dat de mogelijkheid om langer te genieten van de avond buiten.

Lees meer...

Terras verwarmer op gas of elektriciteit

Terrasheaters zijn er in twee typen verkrijgbaar. De ene werkt met een gasfles en de andereop elektra. Beide zijn in sommige situaties meer of minder praktisch. Over het algemeen is het verbruik van een heater op elektra wel voordeliger. Bekijk hier meer verschillen tussen beide soorten terrasverwarmers. 

Gasheater

Een terrasverwarmer op gas is in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld mooie vuurtafels, die een sfeervol vuurtje geven en daarbij ook een lekkere warmte bieden. Ook zijn er hoge heaters waar de gasfles in kan staan, om grotere ruimtes te verwarmen. Als je de heater wilt gebruiken voor bij een loungeset, of een lage tuinset, kunt u het beste kiezen voor de Area lounge heater. Deze geeft veel warmte op uitstekende hoogte voor een lage tuinset.

Elektrische heater

Een elektrische terrasverwarmer kan je ophangen aan de muur, het plafond en sommige modellen ook in een parasol. Het grootste voordeel van een elektrische heater zijn de kosten van het verbruik, ca. €0,46 per uur. Bovendien bieden de lampen gemiddeld 5000 branduren en kan deze ook makkelijk vervangen worden bij een defect. Belangrijk is te letten op de waterbestendigheid. Staat er bijvoorbeeld IP65, betekend dit dat de behuizing spuitwaterdicht is, waardoor deze gewoon bij een bui kan blijven hangen. Bovendien zijn er ook modellen op elektriciteit met een afstandbediening. Als het dan te koud wordt, hoef je niet op te staan om de terrasheater een standje hoger te zetten, ideaal!

Specialist in de tuin

De Boer Drachten is de specialist op het gebied van tuin. In ons assortiment vind je alles, van graszaad tot en met barbecues, van robotmaaier, tot terrasheater.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw