menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Gasheater artikelen kopen? 🔥 Gratis verzending!

Gasheater

Ben je op zoek naar een gasheater? In ons assortiment hebben we verschillende exemplaren waardoor je nog langer van buiten kan genieten. De heater op gas is uitermate geschikt voor het verwarmen van een groter oppervlak. Wil je een terrasverwarmer op gas kopen? Bekijk dan in het assortiment van De Boer Drachten de verschillende gasheaters.

Lees meer...
8 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

De gasheater vergelijken

De verschillende gasheater modellen zijn gemakkelijk online te vergelijken op de website van De Boer Drachten. Zo kan er een selectie worden gemaakt op de warmtecapaciteit, het bereik en soort terras. Erg handig, zeker wanneer je specifieke wensen hebt voor een heater. Een terrasverwarmer gas staand model is een veelvoorkomende vorm voor deze verwarmers. In ons aanbod hebben wij dan ook verschillende modellen van dit type gasheater.

Voor elke tuin een passende heater op gas

Voor elke tuin en terras is er wel een passende gasheater te vinden. In het aanbod van De Boer Drachten zijn verschillende terrasheaters op gas te vinden van het merk Eurom. De flameheaters van Eurom zijn echte blikvangers voor in de tuin. Met de instelbare vermogens hebben ze een bereik van maximaal 50 vierkante meter. Doordat de heaters op wieltjes staan zijn ze ook nog een keer makkelijk te verplaatsen. Naast terrasheaters op gas heeft De Boer Drachten ook een ruim assortiment aan elektrische terrasverwarmers.

Propaan- of butaangas gebruiken

Kenmerkend voor een gasheater is dat deze werkt op propaan- of butaan gas. Het propaan- of butaangas zit in een gasfles welke periodiek vervangen moet worden. Hoelang een gasfles meegaat hangt af van hoe vaak je de heater gebruikt. Een gasfles van 10,5 kg zal gemiddeld 45 uur lang meegaan. Wel kan de brander naarmate het debiet van de gasfles afneemt minder vermogen hebben. Een voordeel van propaangas ten opzichte van butaangas is dat propaangas zelfs bij vrieskou gebruikt kan worden. Butaangas verdampt pas bij  -0.5°C, wanneer het kouder buiten is heb je niets aan butaangas omdat het dan niet ontbrandt. Belangrijk is om ook een gasdrukregelaar te gebruiken. Zo wordt de gasheater voorzien van een constante druk.

Accessoires voor de terrasverwarming op gas

Wanneer je een gasheater koopt wil je deze, wanneer je hem niet gebruikt, goed opbergen. Doordat staande terrasverwarmers op gas vaak groot zijn nemen ze veel ruimte in beslag. Gelukkig hoeven deze heaters niet binnen worden gezet. Wel is het verstandig om naar terrasverwarmer accessoires te kijken, zoals een beschermhoes. Een hoes zorgt er voor dat de verwarmer niet wordt blootgesteld aan weersinvloeden van buitenaf. Ook blijft de heater door de hoes stofvrij.

Bestel jouw gasheater eenvoudig online

Op de website van De Boer Drachten kan je gemakkelijk een gasheater bestellen. Heb je toch wat meer advies nodig bij de aankoop? Dan staat ons deskundig personeel voor je klaar om je te adviseren. In onze showroom in Drachten kan je de producten van dichtbij bekijken.

Weet je al wel welke heater je wil bestellen? Wanneer je voor 16:00 uur de gasheater bestelt heb je hem morgen al in huis!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw