menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Bewateringscomputer kopen? – De Boer Drachten

Bewateringscomputer

Een bewateringscomputer, ook wel bekend als besproeiingscomputer, zorgt ervoor dat uw tuin genoeg water krijgt. Vooral handig wanneer u niet thuis bent. U kunt zelf de frequentie instellen waarmee uw gazon bewaterd wordt. Koop uw bewateringscomputer bij De Boer Drachten!

Lees meer...
14 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Bewateringscomputer

Wat doet een bewateringscomputer?

Een bewateringscomputer voorziet uw tuin op een ingesteld tijdstip van de juiste hoeveelheid water. U kunt de besproeiingscomputer eenvoudig tussen de tuislang en de kraan bevestigen. Bepaal vervolgens de duur en het moment waarop u de bloemen, planten of het gazon bewaterd wilt hebben.

Een goede tuinbewatering is belangrijk voor de groei van uw planten. Met dit apparaat hoeft u zich nooit meer zorgen te maken of uw tuin genoeg water krijgt, want dit apparaat start automatisch met sproeien op de geprogrammeerde tijd. Het is zelfs mogelijk om meerdere delen van uw tuin apart te bewateren met een computer met meerdere kanalen. Wilt u meer weten? Onze medewerkers geven u graag advies over de bewateringscomputer.

Hoe werkt een bewateringscomputer?

We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt hoe een bewateringscomputer werkt. Dit hulpmiddel is gemakkelijk in gebruik, maar het is belangrijk dat het apparaat op de juiste wijze is aangesloten op uw kraan en tuinslang. Met een tuinslangkoppeling kunt u zelfs meerdere slangen aan uw kraan bevestigen. Vergeet niet om de kraan open te draaien, anders zal er geen water doorlopen. 

De besproeiingscomputer neemt op dat moment het werk van u over. Op het moment van de ingestelde tijd zal het ventiel het water doorlaten. De bewateringsfrequentie kan aangepast worden aan de weersomstandigheden, zodat uw tuin niet te veel water krijgt wanneer het regent. Vooral bij hoge temperaturen of op momenten dat u van huis bent is dit product een handig hulpmiddel. Natuurlijk kunt u ook handmatig uw tuin bewateren met één van onze gieters. We verkopen verschillende varianten met inhouden tot 10 liter. 

Wat is het verschil tussen een analoge of digitale besproeiingscomputer? 

U heeft de keuze tussen analoge en digitale besproeiingscomputers. Ongeacht het model kunt u instellen hoe lang en op welk moment de tuin water krijgt. De analoge modellen hebben een draaiknop waarmee u de tijd kunt instellen. Deze variant is relatief goedkoper, maar met de digitale bewateringscomputer kunt u nauwkeuriger de bewatering van uw tuin regelen. 

Een digitaal model is voorzien van een grafisch display, waar de instellingen op getoond worden. De varianten hebben verschillende bedieningsmogelijkheden. U kunt zowel de digitale als de analoge bewatering computer aansluiten op onze tuinsproeiers. Wilt u advies over de verschillende modellen? Voel u vrij om contact op te nemen met onze medewerkers. 

Een bewateringscomputer kopen bij De Boer Drachten

Voor een goede besproeiingscomputer bent u bij De Boer Drachten op de juiste plek. Wij beschikken over een ruim assortiment van de merken FISKARS en Gardena. U bent altijd welkom in onze winkel, waar we u graag helpen bij de aankoop van een geschikte tuinbewatering. Onze adviseurs geven je graag tips over de bewateringsfrequentie voor uw tuin. 

Wilt u de producten liever online bestellen? Dat kan! Ook hier vindt u ons uitgebreide aanbod. Wij hebben de meeste artikelen op voorraad, waardoor we uw aankoop snel bij u thuis kunnen afleveren. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Dan kunt u terecht bij ons deskundige personeel. Neem telefonisch contact op of stuur een bericht. Besproei uw tuin vanaf nu automatisch en koop een bewateringscomputer!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw