menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Gieters

Gieters of plantengieters helpen jou om planten en bloemen eenvoudig water te geven. Wij hebben diverse tuingieters beschikbaar. Daarbij maak je de keuze uit verschillende afmetingen en kleurvarianten.


Zoek jij op dit moment naar een nieuw exemplaar? Profiteer dan nu van snelle levering en scherpe prijzen bij De Boer Drachten. Maak je keuze en bestel een nieuwe gieter!

Lees meer...
7 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Gieters voor het bewateren van tuinplanten en bloemen

Vooral in de warme zomermaanden kunnen jouw tuinplanten en bloemen wel wat extra water gebruiken. Een gieter biedt dan uitkomst. Wij hebben tuin- en plantengieters in verschillende formaten:

• Kleine 1.7 liter bloemengieters
• Middelgrote gieters met 5 liter inhoud
• Grote gieters met 10 liter inhoud

Hoewel de bloemengieters uit ons aanbod met name gemaakt zijn voor buitengebruik, kan je ze natuurlijk ook binnen gebruiken. Kies een exemplaar met veel inhoud als je een groot aantal bloemen of planten tegelijk water moet geven.

Tuin- en bloemengieter van kunststof

De planten- en bloemengieters uit ons assortiment zijn betaalbaar, maar wel van uitstekende kwaliteit. We hebben onder meer gieters van het merk Talen Tools. Hoewel de meeste exemplaren van sterk kunststof gemaakt zijn, kan je ook een fraaie zinken gieter bestellen. Zo’n gegalvaniseerde tuingieter staat prachtig in jouw tuin.

Nagenoeg elke gieter uit ons aanbod wordt geleverd met een broeskop. Zo kan je het water beter spreiden over jouw planten. Ook een losse broeskop is bij ons verkrijgbaar.

Wanneer gebruik je de tuingieter

Wanneer is het gebruik van gieters eigenlijk nodig? Natuurlijk hangt het af van de soorten planten en bloemen die je hebt staan. Maar vooral voorafgaand aan een warme en droge periode is het belangrijk om planten en bloemen extra water te geven.

Het is in ieder geval verstandig om niet in vol zonlicht met de bloemengieter aan de slag te gaan, want dan verdampt een groot deel van het water direct.

Alternatieven voor een plantengieter

Gieters zijn erg handig als je planten en bloemen water wil geven. Maar het wordt al snel een monsterklus als je een grote tuin hebt. Bij grotere oppervlakken is het dan ook verstandig om te kijken naar alternatieven.

De Boer Drachten heeft alles in huis op het gebied van tuinbewatering. Naast plantengieters hebben we bijvoorbeeld ook tuinsproeiers, tuinslangen, slanghaspels en regentonnen beschikbaar.

Bij De Boer Drachten gieters kopen

Als je een nieuwe gieter nodig hebt, profiteer je bij ons van snelle levering. De meeste plantengieters zijn namelijk uit voorraad leverbaar. Bestel je op werkdagen voor 20:00 uur, dan versturen we je bestelling nog dezelfde dag.

Als je vragen hebt over onze producten is het verstandig om even contact op te nemen. Bel of mail ons dus gerust, of kom langs in onze winkel om gieters te kopen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw