menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Houten regentonnen: voor een authentieke look in de tuin

Houten regenton

Een houten regenton kopen? Ga voor een authentieke look in de tuin met een regenton van kastanje hout. Deze ronde tonnen lijken op wijnvaten, waardoor de regenton een ware blikvanger wordt. 

 

De ton vangt regen op, zodat je het water kan gebruiken op het moment dat jij het nodig hebt. Een praktische en duurzame oplossing. De houten regentonnen, inclusief kraan en deksel, zijn verkrijgbaar in verschillende groottes van 50 tot 150 liter. Hiermee kan je flink kraanwater besparen in droge periodes.

 

Lees meer...
3 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Houten regenton met kraan en deksel

Elke houten regenton is uitgerust inclusief een kraan en deksel. Door middel van een dakgoot of regenpijp stroomt het regenwater na een bui eenvoudig in de ton. Door het opvangen van regenwater voorkom je overbodig watergebruik en bespaar je ook nog eens op je waterrekening.

Met de regentonkraan kan je eenvoudig het water tappen in bijvoorbeeld een gieter. Zo kun je gemakkelijk je tuin bewateren en hoef je hier geen kraanwater aan te verspillen. Daarnaast kan je een tuinslang aansluiten op de kraan, om grotere oppervlaktes te besproeien of je auto te wassen.

Regentonnen van hout met een inhoud van 50 tot 150 Liter

De kastanje houten tonnen zijn van goede kwaliteit en beschikbaar in verschillende groottes. Door de verschillende maten is de houten ton geschikt voor zowel een grote als kleine tuin. Voor een kleine tuin volstaat het kleinste exemplaar van 50 liter. Dit model is groot genoeg om bijvoorbeeld je tuin te bewateren of de auto te wassen. Heb je een grote tuin? Met de grote tonnen kun je zelfs in de droogste periodes kraanwater besparen.

De kastanje houten tonnen zijn verkrijgbaar in drie maten:

  • 50 Liter
  • 100 Liter
  • 150 Liter

Direct een houten regenton kopen

Advies nodig? Bel of mail gerust. Langskomen in de winkel kan natuurlijk ook als je een regenton van hout wil kopen. Als je online bestelt profiteer je van een snelle levering en geen verzendkosten bij een besteding vanaf 75 euro. Bestel nu een houten regenton inclusief kraan en deksel in een maat die bij jouw tuin past.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw